Eventyret starter på Gavnø!

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i det 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Klosterkirken er kendt som Nordens mest farverige kirkerum.

Gavnø Slotspark kaldes Danmarks smukkeste have. Hvert år arrangeres nye effekter og farvespil, således at ikke to sæsoner er ens. Blomsterpragten fortsætter helt hen til efteråret, således at tulipaner og narcisser afløses af sommerblomster, rhododendron, staudebede, et væld af sorter af knoldbegonia og den smukt anlagte rosenhave i slotsparkens nordlige ende. Husk vores Tulipanfestival i maj og Liljefestival i august.

Gavnø Slotsbryggeriet er indrettet i én af de smukke og historiske avlsbygninger fra 1800-tallet. Gavnø Slotsøl bliver brygget efter egne recepter med råvarer af høj kvalitet og et godt håndværk. Baren er åben dagligt i maj og juli måned ellers efter aftale.
Gavnø Go Fly er en oplevelse for hele familien. 6 forskellige baner står klar med sjove, spændende og udfordrende oplevelser, lige fra juniorbanens sjove og rekreative aktiviteter til højest i Gavnøs 150-årige trækroner, hvor en storslået eventyrbane venter jer. I vælger selv hvor højt, hvor langt og hvor længe I vil opleve. Gavnø Go Fly har sikkerheden i højsædet og er udstyret med verdens mest sikre klatresystem, der er helt nyt i Danmark.

Park og slot:
Dagligt fra 21. april – 30. september kl. 10-16
I perioden 27. april – 27. maj dog åbent til kl. 17

Gavnø Julebazar:
3. og 4. samt 10. og 11. november kl. 10-17 samt 9. november kl. 15-20

Gavnø Go Fly:
24. marts - 21. oktober – se åbningstider på vores hjemmeside.

Vælg mellem 270 sommerhuse Vælg mellem 4 tilbud

Andre artikler om Næstved

  • Sommerhus Næstved

    Næstved er en charmerende købstad med suveræne muligheder for shopping. Sommerhusene i området ligger ved nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlig strande. Sejl en tur på Karrebæksminde Fjord og besøg Eventyrslottet Gavnø og BonBon-Land.
    sommerhus næstved_130-K51483