Gammel Estrup - Herregårdsmuseet
Randersvej 2
8963 Auning
86 48 30 01
Vælg mellem 4 sommerhuse

- Udstillinger og oplevelser for hele familien

Herskab og tjenestefolk

Besøg de pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor adelen dansede, festede og levede deres luksuriøse liv. Se smukke interiører fra renæssancen frem til begyndelsen af 1900-tallet.

Kig ind i tjenestefolkenes gemakker og det store Herregårdskøkken, der i alle skoleferier og til jul er bemandet med Husjomfru og kokkepiger, der bager og laver mad på det store brændekomfur.

Herregårdshaven
Gå også en tur i herregårdshaven med Orangerierne, mens børnene prøver naturlegepladsen.

Særlige aktiviteter

I alle skoleferier er der særlige aktiviteter for børn, og henover året er der en række temadage, hvor herregården summer af liv. Blandt andet Herregårdsmarked og Jul for Herskab og tjenestefolk.

Vælg mellem 4 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

  • Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
  • Luksus sommerhus Djursland til leje

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Djursland