Frederiksberg er et charmerende sted i skøn natur. Oplagt til bryllup, familietræf, ferie, firmaarrangementer m.m. for op til 120 gæster.
Emne nr. 084-M67407

Overblik

Sted:
Rudkøbing, Langeland
Overnatning:
22 personer
11 soverum
Max. antal gæster:
120 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Der er mulighed for at tilleje et festlokale med plads til 120 personer.
Ønsker du at tilleje festlokalet?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk
Se priser og kalender

Beskrivelse

Frederiksberg er beliggende for enden af en stilfuld allé i et utroligt smukt og naturskønt landskab på den centrale del af Langeland.

Den charmerende hovedbygning er godt bud for alle, der er i færd med at planlægge et weekendophold, en miniferie, et familietræf, et bryllup eller en anden festlig anledning. Erhvervsmæssige arrangementer som f.eks. møder og firmature er ligeledes oplagt.

Der er plads til 22 personer i hovedbygningen, men ved større arrangementer er der mulighed for at tilleje et festlokale med plads til 120 personer.
De 11 værelser på Frederiksberg er individuelt indrettede, og har derfor hver især deres helt egen stil. Der er 4 moderne og flot indrettede badeværelser.

Det store og moderne køkken er husets naturlige samlingspunkt, hvor der er god plads til alle både før og efter at I har spist.

I får nem adgang til de mange spændende oplevelser og attraktioner, der findes på Langeland. Nordpå er det charmerende bymiljø i Tranekær med dets flotte huse i bindingsværk og slotsmøllen afgjort en udflugt værd. Måske med en tilhørende middag i den resturant, der er indrettet i den tidligere herskabsstald ved Tranekær Slot?

Sydpå venter Koldkrigsmuseet Langelandsfortet - og det er også i denne ende af Langeland at I kan se de såkaldte ”hatbakker”, der kun findes på Langeland. I det flotte landskab lever en flok vilde heste.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 22 personer, der kan overnatte på Frederiksberg. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

Frederiksberg_stue med sofaer_084-M67407
Frederiksberg_festlokaler_084-M67407
Frederiksberg_stue_084-M67407
Læs mere om Frederiksberg og se priser og kalender