Fotografisk Center
Fotografisk Center
Bygning 55, Staldgade 16
1699 København V
33 93 09 96
Vælg mellem 11 sommerhuse

Fra billedkunst til fotojournalistik

Fotografisk Center er en forening, grundlagt af Kulturby 96 og Københavns Kommune i 1996. Fotografisk Centers primære formål er, at udbrede kendskabet til og interessen for fotografi – fra billedkunst til fotojournalistik. Fokus ligger på samtidigt kunstfotografi.

Fotografisk Center producerer ca. seks årlige udstillinger med dansk og internationalt fotografi og relaterede praksisser som video- og filmkunst. Fotografisk Center har særligt fokus på det nordiske område. Udstillingerne veksler mellem solopræsentationer og tematiske gruppeudstillinger.

Ved siden af udstillingerne har Fotografisk Center en mindre boghandel med speciallitteratur om fotografi samt egne udgivelser. I samarbejde med Hasselblad/Imacon har Fotografisk Center etableret et digitalt værksted/mørkekammer: Det digitale rum. Her kan professionelle fotografer og billedkunstner arbejde med de nyeste, digitale og fotografiske processer.

Fotografisk Center samarbejder med DJ:Fotograferne omkring FotoForum; en række foredrag om fotografi. Arrangementerne relaterer sig oftest til udstillingerne, men kan også dreje sig om emner af mere general karakter i forhold til fotografiet som praksisform. Ideen er at skabe et forum for debat.

Vælg mellem 11 sommerhuse

Andre artikler om København

  • Sommerhus København

    Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
    Nyhavn
  • Privat sommerhusudlejning København

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje ved København. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Privat sommerhusudlejning København Emne nr.: 130-E01350
Vis alle artikler om København