Egeskov Slot tilbyder ophold i fire spændende ferieboliger på slottets område. En oplagt mulighed når du søger særlige rammer til weekendophold, mindre familietræf m.m.
Egeskov Slot_rubjerg gods_084-M65969
Rubjerg Gods emne nr. 084-M65969

Overblik

Sted:
Kværndrup, Fyn
Overnatning:
41 personer
17 soverum
Max. antal gæster:
41 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Bemærk:
Der er IKKE tale om indkvartering på selve Egeskov Slot, men derimod om indkvartering i fire spændende ferieboliger, som hører til slottet.
Er der noget du er i tvivl om? Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.

Se priser og kalender

Længe på avlsgårdenRubjerg GodsJagthytteGrevskabets sommerbolig

Beskrivelse

Egeskov Slot, der en af de mest populære attraktioner i hele Danmark, tilbyder muligheden for at bestille et ophold i fire spændende boliger, som tilhører slottet.

Længe på avlsgården (4 soverum, 10 personer)
En spændende feriebolig i to etager, som er indrettet i en af de længer, der hører til avlsgården. Boligen er renoveret i 2014, og indeholder 4 soverum på den øverste etage (Vær opmærksom på at der er gennemgang i det første af soverummene.
I stueetagen er der køkken, stue med brændeovn, spiseafdeling og et badeværelse. Der hører en lille lukket have med terrasse til ferieboligen.

Rubjerg Gods (8 soverum, 16 personer)
Rubjerg Gods ligger mindre end en kilometer fra Egeskov Slot, og har tidligere fungeret som privat hjem for den nuværende greve. Godset er opført i 3 etager. Vær opmærksom på at de bygninger der hører til Rubjerg Gods indgår i driften af godset.

I kælderen er der et værelse hvor man kan sille billard, et lille køkken, 2 soverum og et gæstetoilet. Stueetagen rummer pejsesestue, spisestue, køkken, 1 soverum og et stort badeværelse. På førstesalen findes 5 soverum, et tekøkken og 2 badeværelser.

Jagthytte (2 soverum, 4 personer)
Jagthytten er opført i to etager i naturskønne omgivelser i udkanten af en skov. Stueetagen indeholder en opholdsstue med brændeovn, et køkken, et soverum og et badeværelse. Førstesalen indeholder et stort soverum. Der adgang til en indhegnet terrasse.

Grevskabets sommerbolig
Ferienboligen, der er beliggende ganske tæt på slottet, har tidligere været anvendt som grevskabets sommerbolig. Den består af to etager, og har en udendørs pool som er overdækket, men ikke opvarmet.

Stueetagen indeholder en stue med brændeovn, en stor spisestue som hører sammen med køkkenet, et soverum og et gæstetoilet. Førstesalen indeholder 4 soverum, et stort badeværelse og et gæstetoilet.

Egeskov Slot_jagthytte_084-M65969
Jagthytte
Egeskov Slot_grevskabets sommerbolig_084-M65969
Grevskabets sommerbolig
Egeskov Slot_længe på avlsgården_084-M65969
Længe på avlsgården

Her kan du læse mere om de fire ferieboliger:

Længe på avlsgårdenRubjerg GodsJagthytteGrevskabets sommerbolig