Edelsminde ved Svendborg er gennemført luksus i skøn natur. Perfekt til bryllupper, familietræf, jubilæer, konferencer, møder m.m. i luksuriøse og elegante omgivelser.
Edelsminde_084-M66100_udlejning gods fyn
Emne nr. 084-M66100

Overblik

Sted:
Svendborg, Fyn
Overnatning:
56 personer
19 soverum
Max. antal gæster:
149 personer
Særligt velegnet til:
Familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer

Bemærk:
Der er plads til overnatning for 22 personer i hovedbygningen, og for yderligere 34 personer i andre bygninger på Edelsminde.
Festsalen rummer op til 149 personer og kan dækkes op efter dine ønsker.

Det er muligt at leje mindre dele af Edelsminde til mindre arrangementer. Hvis du ønsker at leje en del af Edelsminde vil du som regel kunne gøre det med 3 måneders varsel.

Hvis du ønsker at leje hele Edelsminde - altså hele området og samtlige lokaler - er det som regel nødvendigt at du bestiller nogle år før dit arrangement.

Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end 56 personer. Vi hjælper gerne med at booke de forskellige bygninger på Edelsminde. Vi hjælper også gerne med at finde sommerhuse i nærheden af Edelsminde, sådan at alle får mulighed for at overnatte.

Se priser og kalender

Beskrivelse

Edelsminde Gods er beliggende i et naturskønt landskab på Sydfyn, og byder på oplevelser i klassen for absolut luksus. Det elegante udtryk som bygningerne udstråler er ført igennem hele vejen fra kælder til kvist. Her venter den gennemførte luksusoplevelse.

Er du på udkig efter festlokaler i den absolutte topklasse? Måske ønsker I jer et bryllup hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget som helst? Måske er du ved at arrangere en konference, et jubilæum eller en anden form for firmarrangement ?

På Edelsminde kan alle ønsker gå i opfyldelse, uanset om de er små eller store. Om I er 2 eller 149 personer ændrer ikke ved den gennemført elegante og herskabelige oplevelse, I får her.

Det er muligt at leje mindre dele af Edelsminde til mindre arrangementer. Hvis du ønsker at leje en del af Edelsminde vil du som regel kunne gøre det med 3 måneders varsel. Hvis du ønsker at leje hele Edelsminde - altså hele området og samtlige lokaler - er det som regel nødvendigt at du bestiller nogle år før dit arrangement.

Festsalen med plads til 149 personer kan dækkes efter dine personlige ønsker, og med den opstilling af borde, som du måtte ønske. Når du lejer festsalen får du også adgang til et professionelt køkken, hvor det er nemt at anrette mad, som bliver leveret udefra. Du kan også vælge at lade kokke tilberede de udsøgte retter, du vil forkæle gæsterne med.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end 56 personer. Vi hjælper gerne med at booke de forskellige bygninger på Edelsminde. Vi hjælper også gerne med at finde sommerhuse i nærheden af Edelsminde, sådan at alle får mulighed for at overnatte.

Edelsminde_indkørsel_084-M661001_udlejning gods fyn
Edelsminde_hovedbygning_084-M661001_udlejning gods fyn
Edelsminde_natur_084-M661001_udlejning gods fyn
Læs mere om Edelsminde og se priser og kalender