Bakkegaarden er et topmoderne landsted i flot natur. Et perfekt valg til et bryllup, et familietræf, en fest eller en konference.
bakkegaarden_160-B6003
Emne nr. 160-B6003

Overblik

Sted:
Vesløs, Limfjorden
Overnatning:
24 personer
16 soverum
Max. antal gæster:
140 personer (40 og 100 personer i 2 festsale)
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Der er 2 festsale med plads til hhv. 40 og 100 personer. Festsalene skal tillejes, hvis du ønsker at benytte dem.
Der er mulighed for at bestille catering fra en nærliggende kro.
Vil du leje en af festsalene eller dem begge?
Ønsker du at bestille catering?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk
Se priser og kalender

Beskrivelse

Bakkegaarden er beliggende i den skønne natur mellem Limfjorden og Vesterhavet. Det er en flot og attraktiv firlænget ejendom som er opført i klosterstil med kamtakker og spir, helt tilbage i 1604. Det hele er totalrenoveret, og i 2006 blev der opført et 165 m2 stort romersk inspireret badeland.

Bakkegaarden er det perfekte valg til alle former for private arrangementer og også firma arrangementer. Uanset om du står overfor at planlægge et weekendophold for flere sæt venner/familier, et bryllup, et større familietræf, en fest eller en konference, kommer du i rigtig gode hænder.

Med 2 festsale med plads til hhv. 40 og 100 personer er der fine muligheder for at afholde alle former for arrangementer. Festsalene skal i så fald tillejes. Hvis du ønsker det, kan du bestille catering fra en nærliggende kro.

Badelandet på 165 m2 er opført i romersk stil, og byder på nogle dejlige, afslappende timer. Sauna, solarierum m.v. venter også.

Aktivitetsrummet byder på flere muligheder for adspredelse. Du kan vælge mellem bordtennis, dart, fodboldspil, billard, stepmaskiner, ribbe og kondicykel. Sidst, men ikke mindst, er der også en bar.

Udenfor finder du en meget stor naturgrund med mulighed for at spille badminton, petanque og fodbold. Andre muligheder er en klatreborg og en legeplads.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 24 personer, der kan overnatte på Bakkegaarden. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

bakkegaarden_stue_160-B6003
bakkegaarden_festlokaler_160-B6003
bakkegaarden_pool_160-B6003
Læs mere om Bakkegaarden og se priser og kalender