På Axelgaard kan op til 60 gæster samles i luksuriøse omgivelser. Perfekt til bryllup, familietræf, konferencer og andre arrangementer.
axelgaard_329-FC113-50-PERS
Emne nr. 329-FC113-50-PERS

Overblik

Sted:
Outrup, Vestjylland
Overnatning:
50 personer
20 soverum
Max. antal gæster:
60 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Axelgaard arrangerer cateringservice hvis dette ønskes. Mod ekstra betaling kan tillejes eksklusiv brudesuite med eget spabad og udsigt over lille skovsø.
Har du brug for mere end 1 værelse eller ønsker du at bestille cateringservice eller at leje brudesuiten? Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.
Hvis du har brug for overnatning til mere end de 50 gæster der er plads til på Axelgaard, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Landstedet Axelgaard blev opført i 1935, og er gennemgribende moderniseret i 2006. Det er beliggende på en meget stor grund ved Outrup, tæt ved Henne Strand.

Axelgaard er det perfekte sted når det gælder et weekendophold eller en miniferie, hvor I er flere par eller familier, der gerne vil af sted sammen.

Er du ved at planlægge f.eks. en konference eller et andet arrangement for firmaet, er Axelgaard ligeledes et godt bud.

Et stort lokale på førstesalen fungerer som festsal/konferencerum, og har plads til 60 gæster.

Poolafdelingen er i sin helt egen klasse på Axelgaard. Her finder I en 80 m2 stor pool med vippe og trampolin, et 8 personers spabad med undervandsmassage og endda en underjordisk bar, som kan hæves op af gulvet. Over jer funkler stjernehimlen (næsten) i form af mere end 7.000 små lys.

I aktivitetsrummet kan I spille pool, dart, bordfodbold eller X-box. For dem der trænger til at brændt noget energi af, er fitnessrummet lige sagen. Eller måske vil du hellere en tur i solariet?

Udendørs er der også mange muligheder. En stor multibane giver således mulighed for at spille bl.a. fodbold, badminton, tennis og hockey.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 50 personer, der kan overnatte på Axelgaard. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

axelgaard_festlokaler_329-FC113-50-PERS
axelgaard_pool_329-FC113-50-PERS
axelgaard_aktivitetsrum_329-FC113-50-PERS
Læs mere om Axelgaard og se priser og kalender