Et besøg i Adventure Park kan ikke sammenlignes med ret meget andet...

Her får du sjove og udfordrende aktiviteter, i hyggelige omgivelser, inde og ude, samt muligheden for at opleve en unik butik, House & Garden.

Adventure Golf når det er bedst!
Danmarks vel nok flotteste Adventure Golf med masser af blomster, store sten og vandfald. Banerne er udfordrende sjove og udformet som rigtige golfhuller, for at give den perfekte oplevelse.

Fodboldgolf & håndboldgolf
Fodboldgolf og håndboldgolf spilles efter de samme principper som golf. Spark eller kast bolden igennem forhindringerne og i hul på færrest mulige forsøg. Her kan der brændes noget energi af…

Minigolf i topklasse
Minigolfbane i topklasse. Minigolf er et super supplement til Adventure Golf - og et godt sted at starte, hvis I har ungerne med.

Bowls – Præcision og taktik er afgørende!
Bowls er en sjov blanding af petanque og curling. Kuglerne er ovale og uligevægtige og kan derfor dreje, når de mister farten. Et spil der bare skal prøves!

Bowls – Præcision og taktik er afgørende!
Bowls er en sjov blanding af petanque og curling. Kuglerne er ovale og uligevægtige og kan derfor dreje, når de mister farten. Et spil der bare skal prøves!

Skydesimulator
Vores legeland er indrettet med en storskærms-skydesimulator, hvor I kan konkurrere om at ramme plet, og skyde lerduer, hjorte, ænder og vildsvin m.m. Hvem er den bedste jæger!

Legeland - et lille paradis for ungerne
Indendørs legeland for de små, hvor de i trygge rammer kan brænde krudt af. Til de voksne har vi sjove spil, og bløde loungemøbler, hvor der kan slappes af med et blad, lidt internet eller TV, mens børnene leger.

Bumber Balls
Prøv vores fantastiske Bumber Balls. Bumb ind i hinanden og vælt rundt uden at slå jer, det giver mange gode grin og sved på panden!

House & Garden
I hjertet af Adventure Park finder du House & Garden som tilbyder følgende:
• Trendy interiør fra Bloomingville - La Finesse - Trademark Living m. fl.
• Second-hand interiør
• Samt naturligvis en masse inspiration!

Hos os er mulighederne mange, når du ønsker noget nyt til hjemmet, eller skal finde en gave til en du har kær. Dette kan du gøre, imens ungerne boltrer sig i legelandet ved siden af. Du kan også få stillet tørsten med en kop kaffe, sodavand eller fadøl eller måske blive fristet til en is i caféen, som er en del af butikken.

Adventure Park
Vælg mellem 1.826 sommerhuse Vælg mellem 6 tilbud

Andre artikler om Ringkøbing

  • Sommerhus Ringkøbing

    Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i de små romantiske, brostensbelagte stræder med kønne gamle huse og stokroser eller shoppe i købstadens specialbutikker. Bykernen omkring det charmerende torv står i dag, som det gjorde i begyndelsen af 1800-tallet. Nyd solen fra det hyggeligt havnemiljø og udsigten over den smukke Ringkøbing Fjord.
    Dette sommerhus i Ringkøbing, til 4 personer bærer præg af en personlig og mere traditionel sommerhusstil, der gør huset rigtigt hyggeligt og får det til at emme af ferie ved Vesterhavet.
Vis alle artikler om Ringkøbing