1. Sommerhus i Bjunte-Ballum

  Ferieområdet Buntje-Ballum inviterer dig til en afslappende familievenlig ferie ved Vadehavet. I området finder du ikke kun en fantastisk natur, men også attraktive destinationer og interessante seværdigheder.
  Sommerhus Bjunte Ballum_130-S10300
 2. Sommerhus i Brunsnæs

  I den hyggelige landsby finder du alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie: en smuk strand, en lille fiskerihavn, romantiske gader og uberørt natur rundt om. Fra sommerhusene kan du nyde en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord og Broagerland.
  Sommerhus Brunsnæs_084-F503850
 3. Sommerhus i Broagerland

  Broagerland spreder sine landsbyer på halvøen ved Flensborg Fjord syd for Sønderborg. Lyksborg og den tyske østkyst ligger direkte overfor hinanden. I midten ligger Broager og udstråler landlig ro.
  Sommerhus Broagerland_130-F08004
 4. Sommerhus i Bredebro

  Kun 20 km fra den tyske grænse ligger Bredebro, lige overfor den danske ø Rømø. Bredebro er omgivet af kulørte heder, vilde marsker og det uendelige Vadehav, og tilbyder en række forskellige aktiviteter og attraktioner, som både er for dem der ønsker afslapning og en aktiv ferie.
  Sommerhus Bredebro_037-0501
 5. Sommerhus i Als Fjord

  Als Fjord danner en bugt mellem Jylland og øen Als. I syd når fjordens bugter sundet ved Sønderborg. Region Syddanmark har oplevet historisk turbulente tider, og overalt kan man se både små og store spor i den uberørte natur.
  Sommerhus Als Fjord_160-D1061
 6. Sommerhus i Abterp

  I de maleriske omgivelser i Abterp kan du tilbringe en familieferie tæt på naturen. Det fortryllende ferieområde inviterer til udendørs aktiviteter lige ved Vadehavet og børnevenlige strande. For lidt variation er der også mange seværdigheder og attraktive destinationer i nærheden.
  Sommerhus Abterp_130-S10300
 7. Sommerhus i Blokhusskoven

  Sol, strand, natur og masser af kultur kan nydes af familier i løbet af deres ferie i ferieområdet Blokhusskoven. Et familievenligt område med adskillige aktiviteter og attraktioner, som sørger for en uforglemmelig ferie i Sønderjylland.
  Sommerhus Blokhusskoven_130-F07187
 8. Sommerhus i Asserballe

  En frodig flora og fauna, og et smukt kuperet landskab karakteriserer øen Als. Ferieområdet Asserballe ligger direkte på kysten nær stranden, og er den perfekte base til at besøge øens attraktioner og nyde udendørs aktiviteter med familien.
  Sommerhus Asserballe_121-65-2009
 9. Sommerhus i Arnum

  Arnum ligger i det smukke grønne landskab i Sønderjylland. Familien kan ikke kun nyde en himmelsk ro, men kan også nyde forskellige udendørs aktiviteter, besøge interessante seværdigheder og bruge tid på at slappe af og nyde ferien.
  Sommerhus Arnum_121-29-3047
 10. Sommerhus i Bjert Strand

  Bjert Strand er en af de smukkeste strande i det sydøstlige Jylland, hvilket gør området til en attraktiv destination for familier, som nyder at lave forskellige sjove aktiviteter sammen. Derudover frister flere seværdigheder og destinationer også.
  Sommerhus Bjert Strand_084-F50307