Solen skinner altid på tv … og i Lissabon. Et vejr med 3.300 årlige solskinstimer gør byen ideel til en ferie hele året rundt.
Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her
ferielejlighed lissabon_316-PT4850.115.1
Emne nr. 316-PT4850.115.1

Ideelt vejr i Lissabon til storbyferien

Man behøver ikke bede guderne om godt vejr i Lissabon. Den opgave er klaret takket været over 3.300 solskinstimer om året, dobbelt så mange som i Danmark, og et mildt klima i al almindelighed. Pak derfor med sindsro solbriller samt sommertøj og lad de varmeste klæder blive i skabet, når turen går til den portugisiske hovedstad.

Også om vinteren, hvor et mildt vejr i Lissabon sjældent byder på temperaturer under 10 grader. Det giver fine muligheder for udendørs caféliv og solskin.

Allerede i februar skifter det lidt kølige vejr i Lissabon til forårstemperaturer på over 20 grader. Forvent lidt regn tidligt på våren, som i april og maj afløses af solrigt vejr i Lissabon, der er perfekt til at rejse foråret i møde.

Lissabons placering ud mod Atlanterhavet sikrer, at somrene ikke medfører et alt for hedt vejr i Lissabon. Regn skal man heller ikke frygte i juli og august, hvor der højst drypper fem millimeter nedbør fra oven.

Temperaturer på 30-35 grader er ikke uvanligt vejr i Lissabon i højsommeren, så vær glad for, at byen ligger nær gode strande og rent badevand i eksempelvis Cascais.

(Sol-)badesæsonen kan på grund af det gode vejr i Lissabon vare til et godt stykke ind i november. Den slags vejr i Lissabon betyder, at byen er ideel til en efterårsrejse; i oktober er op mod 30 graders varme og dagen og 15-20 varmegrader om aftenen og natten ikke usædvanligt.

Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferielejlighed Lissabon

  Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
  ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Portugal. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.