Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Lissabon. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon. Lejligheden ligger kun 400 m fra metrostation. Emne nr. 316-PT4850.115.2

Hm, skulle man prøve de grillede sardiner i aften nede på den lokale restaurant? Og så måske følge op med et glas portvin eller to til de vemodige toner fra en gang fado på A Baiuca i bydelen Alfama?

Nogle timer i den lune aftenluft på balkonen i en feriebolig i Lissabon med de lokales snak og latter som lydspor kunne også være en mulighed. Og så måske en tur til stranden i Caxias næste formiddag. Det store akvarium Oceanarium i den nye bydel Parque das Naçoes kunne også være en mulighed.

Med en feriebolig i Lissabon i byens gamle bydel Alfama er man på en gang på en gang nær seværdigheder og lige i hjertet af et af den portugisiske hovedstads mest livlige og attraktive kvarterer.

Dramatisk ridt

Lige uden for døren skumpler byens bedste sporvogn, linje 28, forbi og inviterer på en dragende og dramatisk tur i slowmotion op og ned af de smalle og stejle gader i Alfama.

Stå af ved udsigtspunktet Mirador de Santa Luzia og nyd synet af Lissabon samt floden Tejo inden en rundtur på bastionerne i middelalderborgen Castelo de São Jorge. Den ligger på toppen af en af de syv høje, som Lissabon er anlagt på, så se frem til flere smukke panoramaer.

Foretrækker man at være i nærkontakt lokalt leben, findes det også nær en feriebolig i Lissabon. For eksempel hver tirsdag og lørdag på Tyvenes Marked på Campo da Santa Clara i Alfama, hvor man kan finde alt fra kitsch til kunst af høj klasse.

Hopper man atter på den gule linje 28, kommer man ned i bydelen Baixa, der med sine vinkelrette og snorlige gader er en skarp kontrast til kvarterer som Alfama, Graça og Bairro Alto. De gik fri af det jordskælv, som i 1755 fik Baixa til at synke i grus og forårsage en genopbygning af bydelen.

Ruinen af kirken Convento de Carmo står som et monument over ødelæggelserne. Kirken når man med en tur i den 45 meter høje og Eiffeltårns-lignende elevator Santa Justa. Den fører også op til bydelen Bairro Alto.

Fest og hygge

Om dagen et hyggeligt kvarter med et grønt åndehul i form af Lissabons botaniske have Jardim Botánico nærved. Om aftenen forvandler Bairro Alto sig til en stor gadefest med fortovsrestauranter, barer og natklubber.

Nabokvarteret Chiado er perfekt til shopping med sine designerbutikker og elegante cafeer. Nyd eksempelvis stemning, gadeliv og uma galão, en caffe latte, på A Brasileira i selskab med et skønt miks af bohemer, godtfolk og turister samt en bronzestatue af Fernando Pessoa, en af Portugals største forfattere.

Sulten kan man nemt blive, når man er på ferie i en feriebolig i Lissabon. Der er nemlig altid et spisested rundt om hjørnet, der frister med portugisernes favorit bacalhau, torsk, skaldyr eller en velvoksen bøf. Man kan også bare nøjes med et glas vin eller en øl samt lidt petiscos, snacks, mens verden går sin gang.

Går lysten i retning af badeferie, er det også muligt med en feriebolig i Lissabon. Fra banegården Cais de Sodré kan man med tog på 20-40 minutter nå strandene i Caxias, Carcavelos og Cascais og nyde sol, strand samt rent og børnevenligt badevand.

Nem søgning

Hvor og hvordan du vil bo i en ferielejlighed i Lissabon, bestemmer du selv med Feline Holidays.

Her finder du en feriebolig i Lissabon i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig i Lissabon, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig i Lissabon er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din feriebolig.

Vælg mellem 11 sommerhuse

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferielejlighed Lissabon

  Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
  ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
 • Ferie Lissabon

  En ferie i Lissabon er en overflod af storbyliv, strande, markeder, majestætiske bygninger samt mundgodt. Her finder du de bedste af byens tilbud.
  ferie lissabon_364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Portugal. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.