Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Portugal. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 849 sommerhuse Destinationer under Portugal
Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.
Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril. Lejligheden er beliggende i et lille lejlighedshus med fælles udendørs swimmingpool. Emne nr. 316-PT4650.590.4

Feriebolig i Portugal - Bredt udbud af ferieboliger i Portugal.
Sikker og meget brugervenlig webbaseret udlejning af ferieboliger i Portugal. Book din feriebolig i Portugal hos Sommerhus-siden.dk, hvor du kan vælge mellem en lang række ferieboliger i Portugal til din ferie i Portugal. Mange tager hvert år på ferie i Portugal i en af de dejlige ferieboliger i Portugal. Du kan vælge præcis den feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal, som du synes bedst om.

Der findes ferieboliger i Portugal mange steder, hvilket giver dig chancen for selv at sammensætte indholdet af din ferie i Portugal. Landets historie er lang og dramatisk, og har sat sig mange spor – både i form af arkitektur, monumenter og kulturelle påvirkninger fra udlandet. Her boede flere forskellige stammer og folkeslag, indtil romerne i år 138 før vor tidsregning erobrede landet. Der findes mange ferieboliger i Portugal, og med moderne udlejning af ferieboliger i Portugal er det ingen sag at finde den helt rigtige feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal.

Nogle århundreder senere brød det romerske imperium sammen, og området blev erobret af muslimer. Omkring 1130 blev muslimerne trængt ud af Portugal, der samtidig blev et kongerige. Algarve, der i dag huser en lang række ferieboliger i Portugal, blev erobret i 1249. Netbaseret udlejning af ferieboliger i Portugal gør det nemt at danne sig et overblik over de forskellige ferieboliger - og du kan frit vælge en feriebolig i Portugal blandt den lange række af ferieboliger i Portugal, der findes i kataloget.

Ferieboliger Portugal

I det store hele har Portugals grænse til Spanien ligget fast lige siden, men vestpå ventede eventyret. Det begyndte i 1415 da portugiserne erobrede en muslimsk handelsby i Nordafrika, Ceuta. Successen gav blod på tanden, godt hjulpet af prins Henry (1394-1460), der fik tilnavnet ”Navigatøren”. Det er ikke længere nødvendigt at forsøge at holde styr på en hel skov af små gule sedler i uoverskuelige bunker af glitrede kataloger, når du er på udkig efter en feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal.

Madeira blev koloniseret omkring 1420 og Azorerne i 1439. Opdagelses tiden var skudt i gang, og Portugal var med i første række. Da 1500-tallet begyndte, havde portugiserne erobret Brasilien og fundet søvejen til Indien. Nogle år senere var de nået helt til Kina og Japan. Undervejs havde de grundlagt kolonier og handelsstationer, og dermed gjort Portugal til en stormagt. I dag, hvor internet og computere er en integreret del af vores hverdag, er det ingen sag at planlægge din ferie i Portugal i en af de dejlige ferieboliger i Portugal.

De mange århundreder med påvirkninger udefra har også sat sine spor i portugisisk kunst og juvelhåndværk. Her findes smykker af enhver art – og hvad kan være et smukkere minde om en dejlig ferie i Portugal end en ring, et armbånd eller en halskæde som du har fået af én, der holder af dig? Moderne udlejning af ferieboliger i Portugal giver dig langt flere muligheder for at finde den helt rigtige feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal, end selv de største bunker af papir vil kunne.

Ferie Portugal

Nu om dage foregår al moderne udlejning af ferieboliger i Portugal over internettet, hvilket gør det nemt at finde den helt rigtige feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal. Tidligere var du nødt til at bruge aften efter aften på at læse dig igennem høje stakke af kataloger, når du ville finde en passende feriebolig i Portugal til din ferie i Portugal. I dag kan du sætte dig ved computeren og søge efter ferieboliger i Portugal, når som helst det passer dig; Feline Holidays er nemlig åben 24 timer i døgnet, året rundt.

Ved hjælp af menuen til højre kan du nemt angive de ønsker, du har til din feriebolig i Portugal. Når du har besluttet dig for den feriebolig i Portugal du synes bedst om, kan du booke den pågældende feriebolig i Portugal direkte her fra siden. Bookingen af din feriebolig i Portugal er gennemført på et øjeblik, og herefter kan du se frem til en begivenhedsrig ferie i Portugal.

Vælg mellem 849 sommerhuse