Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 6.158 sommerhuse Destinationer under Toscana
8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have. Lejligheden ligger i stueetagen, 8 km fra supermarked og 3 km fra restaurant. Emne nr. 313-IT5265.130.8

Fra din en feriebolig i Toscana skal du blot gå igennem byporten for at komme tilbage til middelalderen.

”Det var helt fantastisk. Vi boede to minutter uden for byen og skulle bare forbi bymuren og ind i de gamle gader. Så følte man sig som hensat til middelalderen. Der var en helt speciel stemning,” fortæller Lisbeth Kjeldsen om tidsrejsen nær sin feriebolig i Toscana.

Fra sin feriebolig i Toscana nød hun også udsigterne over de bakkede landskaber fra gamle byer med huse bygget af kampesten som Volterra og San Gimignano.

”Mange middelalderbyer ligger på toppen af en bakke, så man har udsigt over vinmarker, gule solsikkemarker og olivenlunde. På byernes torve var der markeder, hvor man kunne få alt muligt," siger Lisbeth Kjeldsen om et tilbud nær sin feriebolig i Toscana.

"De handlende solgte for eksempel tøj, sko og lokale specialiteter som kager, ost, skinke, fisk, olivenolie og vin. Vi købte nogle delikatesser. Det kan varmt anbefales,” fastslår Lisbeth Kjeldsen, der nød den italienske livsstil.

”Alt foregår ude. Man er samlet i familien og hygger omkring måltidet,” konstaterer Lisbeth Kjeldsen.

Månelandskab og filmisk by

Fra en feriebolig i Toscana tog hun og familien en lokal bus til Siena, oplevede den 900 år gamle bys domkirke og overvældedes af det store muslingeformede torv, Palazzo Público. Den enorme plads står i skærende kontrast til de små, snævre gader omkring torvet.

”I egen bil kørte vi ad ruten Crete syd for Siena gennem en bakket egn uden høj vegetation. På grund af sin grå jord minder området om et månelandskab, bortset fra at der er grønt mange steder,” fortæller Lisbeth Kjeldsen om en udflugt fra sin feriebolig i Toscana.

”Afstandene er korte i Toscana, så man kan nå meget. Vi kørte ned til vinbyen Montepulciano og videre til Cortona, der er kendt fra filmen ’Et hus i Toscana’. Byen er helt speciel. Den ligger højt oppe på et bjerg og er smuk med sine gamle huse og stejle gader. Man kommer derop ad en rulletrappe,” siger Lisbeth Kjeldsen.

Søen Trasimeno, der er nær en feriebolig i Toscana kalder Lisbeth Kjeldsen ’dejlig og børnevenlig’.

”Selv langt ude går vandet kun en til navlen,” påpeger Lisbeth Kjeldsen om Italiens fjerdestørste sø i kort afstand fra en feriebolig i Toscana.

Her er den lokale specialitet vildsvin.

”Det prøvede vi på restaurant, hvor vi også fik pizza og pasta. Men vi handlede også i den lokale Coop og lavede mad hjemme i vores feriebolig i Toscana. Det er rart at have den mulighed,” påpeger Lisbeth Kjeldsen om en feriebolig i Toscana.

Nem søgning og booking

Hun fandt sin og familiens feriebolig hos Feline Holidays.

”Det gik som smurt. Jeg fandt let en feriebolig i Toscana og fik fin information om hele forløbet med betaling af depositum og leje for en feriebolig i Toscana. Det er ikke sidste gang, jeg booker med Feline Holidays,” understreger Lisbeth Kjeldsen.

Her kan du også nemt og sikkert finde en feriebolig i Italien, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 6.158 sommerhuse

Andre artikler om Toscana

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.