Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Elba. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 186 sommerhuse
I huset "Cala Rossa" med fælles pool ligger denne ferielejlighed til 4 personer i centrum af Nisporto, kun 300 m fra havet.
I huset "Cala Rossa" med fælles pool ligger denne ferielejlighed til 4 personer i centrum af Nisporto, kun 300 m fra havet. Fra lejligheden er der 7 km til centrum af Rio nell´Elba og 16 km til centrum af Porto Azzurro. Emne nr. 313-IT8610.870.3

Lej din feriebolig Elba til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 186 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.