Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Firenze. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 91 sommerhuse
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse.
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse. På terrassen kan man sidde og spise med øjnene hvilende på udsigten til Firenze. Emne nr. 140-ITF332

I en feriebolig i Firenze går alt op i en højere enhed. Det mener Lone Frederiksen efter en ferie i en feriebolig i Firenze.

”Det gode ved en feriebolig i Firenze er den smukke natur, kulturen, maden, vinen, den høje sikkerhed for godt vejr og den store imødekommenhed, man møder; også når man som vi kommer otte voksne og tre børn til frokost på en restaurant,” siger Lone Frederiksen efter ferien i en feriebolig i Firenze.

Fra sin feriebolig i Firenze, der lå lidt uden for Toscanas hovedby, havde Lone Frederiksen et flot udsyn over vinmarkerne, hvor vinstokkene står i snorlige rækker.

”Og så er der mange fine, små byer med typiske italienske huse med skodder for vinduerne og snævre gader,” tilføjer Lone Frederiksen om nærmiljøet i en feriebolig i Firenze.

Hun og familien tog fra en feriebolig i Firenze med toget til byen Firenze.

”At køre med tog er en oplevelse i sig selv. I Firenze skal man se byens katedral, Il Duomo, og nogle af de mindre kirker samt opleve nogle af markederne,” anbefaler Lone Frederiksen som seværdigheder ved en feriebolig i Firenze.

Broen Ponte Vecchio, Palazzo Medici samt italiensk is og en espresso på en Firenzes mange stemningsfyldte cafeer er andre næsten obligatoriske mål på en ferie i en feriebolig i Firenze. Det samme gælder maden.

”Man spiser godt ved en feriebolig i Firenze. Blandt andet fik vi den lokale specialitet bistecca fiorentina; en toscansk T-bone steak. Den var fantastisk. Men man skal se sig lidt for i de store byer, og forsøge at gå udenom de største turiststeder. Gå gerne ned i sidegaderne,” lyder rådet fra Lone Frederiksen.

Hendes feriebolig i Firenze lå oven på ejernes restaurant, hvor den ofte stod på frisk pasta og pizza.

”Vi besøgte også to vinslotte. Det var en god oplevelse. Og så købte vi god, lokal og billig vin i supermarkederne,” fortæller Lone Frederiksen om våde varer nær en feriebolig i Firenze.

Hun anbefaler også, at man på en ferie i en feriebolig i Firenze besøger byer som Lucca, Siena og Pisa; husk at booke billetter til Det skæve tårn på forhånd på internettet.

Som en af de store fordele ved en feriebolig i Firenze peger Lone Frederiksen på muligheden for at kunne være sig selv.

”Jeg kan godt lide at kunne lave en kop kaffe, når jeg vil, og spise hjemme i afslappet tøj efter en lang dag med oplevelser. Og når man er mange og med børn, er det mere frit at have egen feriebolig i Firenze,” påpeger Lone Frederiksen.

Nem søgning og booking

Hun fandt sin og familiens feriebolig hos Feline Holidays.

”Det er nemt. Ingen problemer der," siger Lone Frederiksen.

Hos Feline Holidays kan du også nemt og sikkert finde en feriebolig i Firenze, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig i Firenze.

Vælg mellem 91 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.