Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Venedig. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 74 sommerhuse
I det gamle, smukke og historiske lille lejlighedshus ligger denne 3-værelses lejlighed til 4 personer i centrum af Venedig, i distriktet Cannaregio.
I det gamle, smukke og historiske lille lejlighedshus ligger denne 3-værelses lejlighed til 4 personer i centrum af Venedig, i distriktet Cannaregio. Lejligheden ligger direkte ved kanalen, 10 m fra restaurant og 500 m til togstationen Venezia Santa Lucia. Emne nr. 313-IT4200.110.1

Lej din feriebolig Venedig til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 74 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.