Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Trogir. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 117 sommerhuse
Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir.
Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir på den side, hvor øen Ciovo også ligger. Selvom huset ligger nær centrum, er der næsten ingen trafikstøj. Emne nr. 133-CDT575

Lej din feriebolig Trogir til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 117 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Dalmatien

    Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
    Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.
  2. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.