Ferie tips

Test

Tid til hinanden

Glæd dig til en skøn ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden og børnene. Vores service er et gratis tilbud til alle som er på udkig efter et sommerhus, et feriehus eller en feriebolig.

Udlejning af sommerhuse - Det største udvalg

Hos Feline har vi samlet sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer i ind- og udland. Det giver dig det største, samlede udvalg af sommerhuse. Du får overblik over alle mulighederne, og sparer tid. Du får adgang til ca. 30.000 sommerhuse til leje i Danmark og næsten 100.000 sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Jul
Nytår
Påske
Himmelfart
Pinse
Store bededag

Lej sommerhus med prisgaranti

Prisgaranti

Område information

Du kommer aldrig til at betale for meget når du vælger at leje sommerhus hos Feline – vi garanterer at du altid får markedets laveste pris hos os. Feline er ferie til en go´pris - altid!

Sommerhusudlejning - Enkelt og sikkert

Vores udgangspunkt er at det skal være nemt at finde det helt rigtige sommerhus til udlejning. Når sommerhuset er fundet, skal det være enkelt og sikkert at booke det. Hvis du har spørgsmål omkring sommerhuset er vi klar til at hjælpe på telefon og mail. Det gælder selvfølgelig også når I er kommet af sted. Vores mål er at du og din familie får en vellykket ferie.

80 km syd for Jyväskylä ligger dette hyggelige feriehus til 4 personer med sauna og kort afstand til sø.
80 km syd for Jyväskylä ligger dette hyggelige feriehus til 4 personer med sauna og kort afstand til sø. 15 km fra huset ligger et af Finlands bedste steder at fange laks. Emne nr. 319-FI5070.604.1

Sommerhusudlejning for alle

Vores udgangspunkt er at det skal være nemt at finde det helt rigtige sommerhus til udlejning. Når sommerhuset er fundet, skal det være enkelt og sikkert at booke det.

Vi har haft mere end 2 millioner feriegæster siden 2001. De har alle valgt leje sommerhus i Danmark eller udlandet hos os. Tilliden forpligter – og derfor arbejder vi fortsat hårdt på at levere en vellykket ferie til en go’ pris til alle vores gæster. Vi håber at du også vil være tilfreds med vores service, og glæder os til at byde dig velkommen som gæst hos Feline.

Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik.
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik. Huset har en 100 m² stor terrasse med hot-pot whirlpool, hvor man rigtigt kan slappe af efter en interessant udflugt i Vest- og Sydisland. Emne nr. 139-ICW211

Sommerhuse til enhver pengepung

Vi tilbyder sommerhuse til udlejning i alle prisklasser i hele Danmark og Europa. Du finder alt lige fra små, hyggelige sommerhuse til store luksussommerhuse – og også alt hvad der ligger ind imellem. Priserne varierer efter sæson og beliggenhed, men uanset hvornår du gerne vil af sted, har du altid de bedste chancer for at finde et sommerhus til den pris du vil betale, hos Feline.

Vi har haft mere end 2 millioner feriegæster siden 2001. De har alle valgt leje sommerhus i Danmark eller udlandet hos os. Tilliden forpligter – og derfor arbejder vi fortsat hårdt på at levere en vellykket ferie til en go’ pris til alle vores gæster. Vi håber at du også vil være tilfreds med vores service, og glæder os til at byde dig velkommen som gæst hos Feline.

Vælg mellem 22 sommerhuse

Spørgsmål om Vang

Answer 1

Answer 2

Answer 3

Andre artikler

  1. Sommerhus Hasle

    Hasle er et skønt ferieområde på den vestlige del af Bornholm, hvor udsigten til solnedgangen er helt fantastisk. Her er en fin sandstrand og også et havnebad. Der er mange muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser; se f.eks. Rubinsøen og Jons Kapel.
    Fredeligt beliggende sommerhus til 8 personer i Hasle.
  2. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.