Oversigt

Beskrivelse

Om Klitten Feriecenter
Feriecenter Klitten blev fuldført i 2003 med en smuk hovedbygning, der vækker minder om fortidens hyggelige badehoteller. Hovedbygningen ligger på en af vestkystens bedste grunde, i første parket, bare 1 minut fra stranden. Lejlighederne har flot udsigt over klitlandskabet fra balkonen på 1.sal. Der er tale om to næsten ens lejlighedstyper bygget forskudt i forhold til hinanden.

Alle ferieboligerne har 2 soveværelser samt dobbelt sovesofa i stuen. I finder en dejlig badeafdeling med bruseniche, spa og sauna. Husene har deres egen portindgang og to store terrasser.

OBS - Som gæst på Feriecenter Klitten kan du få adgang til badelandet i det nærliggende Feriecenter Søndervig som ligger mindre end 500 meter fra Klit. 
Blandt faciliteterne er et stort og moderne vandland med både baby- og børnebassiner, wellness tilbud som sauna, spa, dampbad og solarium, legerum og meget, meget mere.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Sauna · Spabad · Gratis internet i alle ferieboliger (men begrænset mulighed for download og streaming)

Hvad skal jeg opleve i og omkring Søndervig
Klitten Feriecenter ligger ved den populære ferieby Søndervig - 150 meter fra stranden. Når du holder ferie i Søndervig, skal du opleve:

 • Vesterhavet og de brede sandstrande. Ligesom du kan se bunkerne på stranden nær Søndervig.
 • Søndervig By, der er en hyggelig ferieby med butikker og spisesteder.
 • Holmsland Klit, der deler Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Søndervig ligger på ved den nordlige del af landtangen Holmsland Klit. Herfra kan du køre langs landtangen Holmsland Klit til Lyngvig Fyr og Hvide Sande.

 

Området omkring Klitten Feriecenter i Søndervig
Området omkring Søndervig er helt unikt, med stranden og klitterne lige uden for døren. Holmsland Klit, Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing ligger alle inden for få minutters kørsel. Hvis man har mod på det, er Ringkøbing Fjord kendt i hele Europa som et af de bedste steder at wind- eller kitesurfe. Anbefalelsesværdig er den hyggelige by Ringkøbing. Der er gjort meget for at bevare byens gamle miljø, og ca. 150 huse er tinglyst, så der ikke uden videre kan foretages ændringer af døre, vinduer og tagdækning. Ringkøbing Museum er lagt an på egnens arkæologi samt købstads- og bondekultur. Byens kirke har et tårn, der er ejendommeligt ved at være bredere foroven end forneden. På østsiden af Ringkøbing Fjord ligger Stavning Lufthavn med Dansk Veteranflysamling: to hangarer med ædle, gamle fly, deriblandt en stor samling af dansk konstruerede KZ-fly samt jetfly som Starfighter, Meteor og svenske Draken foruden masser af flyhistoriske effekter.

Adventure Golf - golf på en sjov og spændende måde
13.500 kvm. flotte og hyggelige oplevelseshave med aktiviteter som Adventure golf, Fodboldgolf, Bowls/Putt Curl, Legehave og Cafe. Perfekt mulighed for socialt samvær med venner, familie eller kollegaer, mens der konkurreres i helt nye spændende og udfordrende golf-aktiviteter.

Lyngvig Fyrs Lyngvig
Fyrs fyrmostre- og mestre er klar til igen at trække i arbejdstøjet. Fra starten af april åbner Lyngvig Fyr og det vil igen være muligt at nyde udsigten fra toppen af fyret. Støtteforeningen Lyngvig Fyrs Venner blev sidste år stiftet i marts, af 14 pensionister, med henblik på at bemande fyret således at fyret forsat kunne holdes åbnet og tilgængelig for offentligheden.
Golf I området finder du golfklubben Holmsland Klit Golf

LEGOLAND
Oplev en verden bygget af Legoklodser. Her finder I et hav af forlystelser for hele familien.

Kystcentret Thyborøn - Terrarium og oplevelsescenter
Kystcentret har Danmarks første kystterrarium - se hugorme,firben, frøer og tudser. Her kan du også bygge diger, lave bølger både med hænder og fødder, lade hænderne forsvinde ned i kviksand eller sejle med fjernstyret trawler. Se også udstillingen om den dramatiske stranding af den russiske fregat "Alexander Nevskij" og besøg vores specialbiograf. Centeret har åbent hele året.

Jyllands Akvariet
Tør du klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og stryge en fladfisk over ryggen? Prøv at finde rav, gå ombord i en fiskekutter og sætte hånden på et kæmpe hvalkranie. Masser af oplevelser hele året for både børn og voksne. Åbent hele året. Hele Rav Aages udstilling af rav fra Nordsøen er 


Mønsted Kalkgruber
Verdens største kalkgruber. En endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange, hvor en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er 60 km minegange, heraf er ca. 2 km oplyste. Der vises multimedie over den største sø i gruben et lyshav, hvor kalkens og grubernes historie spejler sig i vandet. Udstilling og film om flagermus, geologi og historie i Kalkværket. Se hjemmeside for åbningstider.

Hjerl Hede
Kendt for sin levendegørelse både om sommeren og til jul med bl.a. arbejdende værksteder, dampsavværk, veterandamptog og en stenalderboplads. Museets 50 bygninger viser den danske landsbys udvikling fra 1500-tallet til op mod 1900 med bl.a. Danmarks ældste bondegård "Vinkelgården" fra omkr. 1530. Der er også skov- og mosebrugsmuseum og en samling af gamle danske husdyrracer. Se hjemmeside for åbningstider og specielle arrangementer

AQUA
4- stjernet oplevelsescenter og Nordeuropas største ferskvandsakvarium med legesyge oddere, jagende lappedykkere, charmerende bævere, glubske gedder og masser af andre spændende ferskvandsdyr i deres rette element. AQUA er omgivet af en skøn naturpark ned til Silkeborgsøerne med dyr, vandlegeplads, forhindringsbane, udendørs grill og cafe. Dagligt aktivitetsprogram med fodringer af dyr, Dagens overraskelse m.v. - Åbent hele året.

Jyllands Park Zoo
Anderledes Zoo, børnenes Paradis - Over 700 dyr - Kom i kontakt med, leg med og vær med til at fodre dyrene - Søløveshow - Legepladser med Danmarks største hoppepude - Tog, både, karruseller m.m. - Cafeteria og kiosker - Jyllands Park Zoo og alle dyrene glæder sig til at få besøg.
 

Faciliteter

 • Afstande

  • Golfbane
   3 km
  • Hav/fjord
   150 m
  • Indkøb
   50 m
  • Køretid LEGOLAND (min.)
   80
  • Restaurant
   150 m
  • By
   300 m
 • Velvære

  • Sauna
  • Spabad