Oversigt

Beskrivelse

Gudhjem Feriecenter - ferie på solskinsøen
Gudhjem Feriepark kan du nyde sol over Gudhjem i første parket. Her bor du og din familie i charmerende ferieboliger smukt beliggende på en skråning – nogle med udsigt til Østersøen. Herfra har I kun få minutters gang til stranden, og havnen ligger kun en 10 minutters hyggelig gåtur væk.

Gudhjem er utrolig charmerende med sine stejle og snoede gader, velholdte bindingsværkshuse og de mange røgeriskorstene. Området i og omkring Gudhjem er ideelt til korte eller længere gåture ad de mange stier i såvel skov som langs den flotte kyststrækning. Fra Gudhjem Havn er der dagligt afgang til den helt unikke og historiske klippeø Christiansø, hvor alt fra bygninger til dyrelivet er fredet. Hjemme i ferieparken kan I hygge, bade og sole jer ved den store udendørs swimmingpool, og om aftenen kan I nyde solnedgangen over Gudhjem.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Husdyr: Antallet af boliger, hvor husdyr er tilladt, er begrænset, og en booking med husdyr er derfor altid på forespørgsel - også selvom der modtages en bookingbekræftelse (denne gælder udelukkende boligtypen). Først når vi sender en sep. bekræftelse for husdyr er bookingen bindende og lejen skal indbetales.

Faciliteter
Indendørs

Sauna · Møntvaskeri  · Gratis internet

Udendørs
Swimmingpool (10x25m) (åben 1/6-31/8) · Legeplads · Hoppepude · Bordfodbold · Cykeludlejning  · Motionsredskaber · Laderstation til elbiler
Visse aktiviteter er mod betaling

 

Hvad skal jeg opleve på og omkring Bornholm?
Gudhjem Feriecenter ligger på solskinsøen Bornholm. Her er du 300 meter fra kysten. Når du holder ferie på Bornholm, skal du opleve:

 • Gudhjem - gå opdagelse i den skønne bornholmske by, der byder på charmerende gader med butikker og spisesteder. Husk at smage det velkendte smørrebrød Sol over Gudhjem.
 • Rønne - Bornholms største by. Det er også her du kommer til med færge fra Ystad eller Køge.
 • Hammershus - øens berømte borgruin.
 • Bornholm byder på flere kendte steder, som du skal opleve, når du holder ferie på øen. Læg blandt andet vejen forbi Rokkestenen, Rytterknægten, Ekkodalen, rundkirkerne, øen mange museer og kunsthåndværkere.


Området omkring Gudhjem Feriecenter
På en af de skønneste pletter på Bornholm - nemlig Gudhjem - finder du Gudhjem Feriepark. Flere af feriehusene har havudsigt, og de har allesammen klimaanlæg. Her er alt er lige rundt om hjørnet. Idylliske Gudhjem med stokroser og byens karakteristiske røde tegltage, der snor sig op og ned ad bakkerne, duften af tjæret garn og røgerierne ved den hyggelige havn. Helligdomsklipperne, Paradisbakkerne og Østersøen så langt øjet rækker mod Christiansø i øst og Dueodde mod syd. Bornholm er børnenes ø, og du finder oplevelser og aktiviteter for alle aldre. Du kan bl.a. opleve Bornholms Middelaldercenter og Joboland.

Bornholms Middelaldercenter
Middelaldercentret er et oplevelsescenter blot 500 m. fra Østerlars Rundkirke og i den smukke bornholmske natur. Dette er kultur og natur i tiden 1300-1450, med Stormandsgård og landbobebyggelse med spændende aktiviter for både børn og voksne. Her kan du selv prøve af deltage i de daglige gøremål i en autentisk atmosfære blandt dyreracer, vandmølle, vaskeplads og meget mere. Bueskydning, arbejdende værksteder, turneringsbane, gøgl, sværdkamp, øltelte, handelsboder, spisetelt, scene og madboder. Du kan også deltage i skattejagten "Jagten på Tempelriddernes Skat".

Joboland - Brændesgårdshaven
I Joboland - Brændesgårdshaven kan du kaste dig over hele 4 temaer: Vandland, dyrepark, action/leg og haven.Du kan boltre dig på 6000 m2 vandland, hvor vandet altid er min. 22 grader. Udstryret med hele 5 rutsjebaner, luna loop, crazy river og en smuk sø med mange robåde. Her er også minigolf, bowlingbaner, elbiler, klatreland og hoppeborg. I dyreparken kan du bl.a. møde bjerggeder, gibbonaber, næsehorn, Yakokser m.fl. Haven er smukt anlagt med små søer og springvand og det er nemt at finde sig en grøn plet at hvile sig på. Når sulten melder sig, finder du også et stort cafeteria med moderate priser, men du er også velkommen til selv at medbringe madpakke. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis.

Rundkirker
Fire ud af Danmarks ialt 7 rundkirker finder du på Bornholm. Østerlars kirke er Bornholms største og ældste rundkirke og nok også den mest kendte med ca. 120.000 årligt besøgende. Kirken er bygget ca. 1150 og indvendigt kan du nyde kalkmalerier fra omkring 1350. Ny kirke er den mindste af de fire bornholmske rundkirker og skulle være opført i starten af 1200-tallet. Den kraftige søjle i midten af bygningen er smukt og rigt dekoreret med kalkmalerier. Ols kirke er den højeste og mest elegante med sine 26 meter. Er bygget ca. 1150, men ombygget og forstærket flere gange. Kirken har ni skyttegab og den øveste del af muren har tydeligvis været en del af brystværnet. En fæstning, som i sin tid var umulig at erobre for fjender. Nylars kirke betragtes som den bedst bevarede rundkirke og vidner mere om en fortid som forsvarsværk. Den menes at være opført i 1160 og har flotte kalkmalerier på midtersøjlen i kirken. I kirken findes også to af Bornholms i alt ca. 40 runesten.

Museer på Bornholm
I Nexø ligger museet, opkaldt efter Bornholms store digter Martin Andersen Nexø (1869-1954). Pelle Erobreren er han mest kendte værk. Museet viser, hvordan han boede fra 13-års alderen. Bornholms Museum finder du i Rønne. Et kulturhistorisk museum, der afspejler 10.000 års historie. Se bl.a. de kendte Bornholmderure, minder fra krigens tid, søfartshistorie og meget mere. Erichsens Gård, også i Rønne er et by- og havemuseum. Den smukke bygning er fra 1806 og har huset en fin gammel familie med tilknytning til datidens kunstnerliv. Haven er et enestående eksempel på en provinshave fra 1800-tallet. Holger Drachmann færdedes i huset og endte med at gifte sig, dog kortvarigt med Wilhelmine Erichsen. I Rønne kan du også besøge Hjorths Fabrik. Udstilling om pottemagere og keramikfabrikker samt produkter helt tilbage fra 1800-tallet. Der er arbejdende værksteder og i butikken kan du se og føle på den fine keramik før du køber. På Hjorts Fabrik startede produktionen med vandkølere og tændstikholdere og salget gik godt, så der blev udvidet med bl.a. figurer og populære græske vaser.

Paradisbakkerne
Det er i Paradisbakkerne, at du finder Rokkestenen og mange andre fortidsminder og seværdigheder. Du bevæger dig i et stærkt kuperet klippelandskab med sprækkedale og en enestående naturskov. Her er flere idylliske søer og gamle højlyngmoser.

 

Faciliteter

 • Afstande

  • Hav/fjord
   200 m
  • Indkøb
   100 m
  • Køretid LEGOLAND (min.)
   330
  • Restaurant
   300 m
 • Aktiviteter

  • Petanque/boule
  • Tennisbane ude
 • Børneaktiviteter

  • Hoppepude
  • Legeplads
 • Generelt

  • Byggeår
   1977
 • Indretning

  • Møntvaskeri
 • Velvære

  • Sauna
  • Swimmingpool ude