Oversigt

Beskrivelse

Feriecenter Østersøen på Møn ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder. Her bor I i skønne ferielejligheder lige ud til marinaen, hvor I kan følge med i sejlerlivet. Nyd ferien ved den børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret, og når badetøjet trænger til en tørrepause, kan I udforske nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder, der er i området.
 

Møns Klint er med sine svimlende højder, den smukke udsigt og det nye, spændende Geocenter det perfekte udflugtsmål for såvel børn som voksne. Slå et smut forbi Liselund Slot, Krokodille Zoo i Eskilstrup, giv børnene en vild oplevelse i Knuthenborg Safaripark, eller besøg Viktor Vandorm i BonBon-Land. Hjemme på feriecentret kan I slappe af og nyde aftenen på den hyggelige terrasse eller balkon.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Møntvaskeri · Gratis intenet i alle ferieboliger

Udendørs
Legeplads · Petanquebane · Kroket · Grillplads

Visse aktiviteter er mod betaling

 

Området omkring Feriecenter Østersøen
Feriecenter Østersøen ligger helt unikt mellem en lystbådehavn og en børnevenlig strand, så her er der liv omkring centret.

Møns Klint
Besøg et af Danmarks mest fascinerende naturfænomener. Møns Klint rejser sig 128 m op fra havet og er derved Danmarks højeste klint. Fra parkeringspladsen ved Geocentret er der knap 500 trin ned til stranden, hvor der venter et fantastisk syn. Ved klinten kan du også opleve vilde orkidéer, vandrefalke og sommerfugle bland andet den sjældne sortplettet sommerfugl. Feriecentret ligger blot 7 km fra klinten.

Top-attraktioner i området
- BonBon-Land
- Knuthenborg Safaripark
- Møns Klint
- Geocenter Møns Klint
- Krokodille Zoo
- Klintholm Røgeri
- Liselund Slotspark
- Støberiet
- Elmelunde Kirke
- Bogø Mølle
- Bogø Havn

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  13 km
  Hav/fjord
  20 m
  Indkøb
  100 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  205
  Restaurant
  100 m
  By
  18 km
 • Aktiviteter

  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Nej
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Nej