Oversigt

Beskrivelse

Feriecenter Østersøen på Møn ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder. Her bor I i skønne ferielejligheder lige ud til marinaen, hvor I kan følge med i sejlerlivet. Nyd ferien ved den børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret, og når badetøjet trænger til en tørrepause, kan I udforske nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder, der er i området.
 

Møns Klint er med sine svimlende højder, den smukke udsigt og det nye, spændende Geocenter det perfekte udflugtsmål for såvel børn som voksne. Slå et smut forbi Liselund Slot, Krokodille Zoo i Eskilstrup, giv børnene en vild oplevelse i Knuthenborg Safaripark, eller besøg Viktor Vandorm i BonBon-Land. Hjemme på feriecentret kan I slappe af og nyde aftenen på den hyggelige terrasse eller balkon.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Husdyr: Antallet af boliger, hvor husdyr er tilladt, er begrænset, og en booking med husdyr er derfor altid på forespørgsel - også selvom der modtages en bookingbekræftelse (denne gælder udelukkende boligtypen). Først når vi sender en sep. bekræftelse for husdyr er bookingen bindende og lejen skal indbetales.

Faciliteter
Indendørs

Møntvaskeri · Gratis intenet i alle ferieboliger (men begrænset mulighed for download og streaming)

Udendørs
Legeplads · Petanquebane · Kroket · Grillplads

Visse aktiviteter er mod betaling

 

Hvad skal jeg opleve på og omkring Møn?

Feriecenter Østersøen ligger i naturskønne omgivelser ved Klintholm Havn på Møn. Når du holder ferie Møn, skal du opleve:

 • Møns Klint - her kan du gå ture ved den unikke Møns Klint på Møn. Du kan også besøge GeoCenter Møns Klint og blive klogere på klinten.
 • København - Danmarks hovedstad og byens attraktioner ligger inden for køreafstand fra feriecentret. Besøg charmerende, brostensbelagte Christianshavn, Operaen, Strøget, Tivoli, Rådhuspladsen, Amalienborg, Nyhavn osv.
 • De sjællandske slotte. På Sjælland finder du flere kendte slotte som Fredensborg, Frederiksborg, Kronborg og Eremitageslottet.
 • Lolland og Falster - du kan også køre på opdagelse på øerne Lolland og Falster, der byder på hyggelige byer, skøn natur, Guldborgsund Zoo og Botanisk Have og Knuthenborg Safaripark.

 

Området omkring Feriecenter Østersøen
Feriecenter Østersøen ligger helt unikt mellem en lystbådehavn og en børnevenlig strand, så her er der liv omkring centret.

 

Møns Klint
Besøg et af Danmarks mest fascinerende naturfænomener. Møns Klint rejser sig 128 m op fra havet og er derved Danmarks højeste klint. Fra parkeringspladsen ved Geocentret er der knap 500 trin ned til stranden, hvor der venter et fantastisk syn. Ved klinten kan du også opleve vilde orkidéer, vandrefalke og sommerfugle bland andet den sjældne sortplettet sommerfugl. Feriecentret ligger blot 7 km fra klinten.

 

Geocenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint ligger unikt, der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. Geocentret er fyldt med oplevelser. Du kan blandt andet opleve livet i kridthavet, løfte bjerge, gå igennem istidens gletsjere, lave dit eget klinteskred, deltage i aktiviteter og komme på ture med naturvejlederne eller se 5 af landets bedste kunstneres bud på Danmarks og Møns Klints geologiske tilblivelse.

 

Møn Golf Center
På Møns golfbane kan du spille en 18 hullers runde golf på en smuk let kuperet bane rundt om Stege Nor. Prøv også pay and play på klubbens par 3 bane.

 

BonBon-Land
Tag familien med i BonBon-Land ved Næstved og tilbring en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 50 forlystelser er der forlystelser forenhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis. I BonBon-land finder du også mange spisepladser og restauranter.

 

Gavnø Slot
Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling, sansehave, unik dukkeudstilling og en romantisk rosenhave. Gavnø Klosterkirke fra 1400-tallet med Nordens mest farverige kirkerum. Café Tulipanen, souvenirbutik samt nyt slotsbryggeri.

 

Middelaldercentret
Den lille købstad Sundkøbing anno 1398 huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. Ridderne øver med deres heste og våben og højsommeren igennem er der dagligt ridderturneringer. Byvagten afprøver krigsmaskinerne der slynger med store sten, og undertiden brager kanoner og hagebøsser. Middelaldercentret er et forsøgscenter for historisk teknologi.

 

Geomuseum Faxe
Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede. Museet byder på en stor geologisk udstilling om livet på det fossile koralrev, samt en kulturhistorisk udstilling om kalkbrydningens mere en 900 års historie i Faxe.

Faciliteter

 • Afstande

  • Golfbane
   13 km
  • Hav/fjord
   20 m
  • Indkøb
   100 m
  • Køretid LEGOLAND (min.)
   205
  • Restaurant
   100 m
  • By
   18 km
 • Aktiviteter

  • Grillplads
  • Petanque/boule
 • Børneaktiviteter

  • Legeplads
 • Generelt

  • Byggeår
   1986
  • Renoveret
   1998
 • Indretning

  • Møntvaskeri
 • Velvære