Oversigt

Beskrivelse

Om Rudkøbing Feriecenter
Ferien flyver af sted, når I bor på feriecenter Rudkøbing Skudehavn. Her får I god underholdning forærende, når der er aktivitet på havnen, og der er også flere tilbud om udendørsaktiviteter ved feriecentret. Ferieboligerne er hyggelige og funktionelle med enten terrasse eller lille altan og beliggende direkte ved lystbådehavnen. Her finder I et sandt lystfiskerparadis, hvor I både fra strand, havn og kutter kan hale fisk i land. Boldspil, leg, strandture og cykling er der også mulighed for, så husk at minde hinanden om, at der også skal være tid til at opleve resten af smukke Langeland.

Feriecenter Rudkøbing Skudehavn lever op til sit navn; direkte ved havnen er der altid underholdning, når erhvervsfiskere og lystsejlere boltrer sig. Og så er det en autentisk havneatmosfære, der hænger sammen med den uspolerede idyl, der præger både Rudkøbing og resten af Langeland.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Gratis internet i alle ferieboliger

Udendørs
Basketballbane · Petanquebane · Mulitbane · Volleyball · Cykeludlejning · Legeplads · Grillhytte 

Visse aktiviteter er mod betaling


Området omkring Rudkøbing Feriecenter
Rudkøbing ligger som noget af det første, når man ankommer til Langeland, hvilket giver mulighed for både oplevelser på Langeland og på hele Sydfyn uden den store køretur. Feriecentret ligger på havnen, hvilket er med til at give en rigtig god stemning.

Langeland
Det siges, at øen har givet inspiration til "Der er et yndigt land". Og det kan ikke undre, når man har været her. Brede bøge og bakker præger landskabet, og hvide klinter giver Langeland en dramatisk dimension. Øen er varieret, kuperet og fyldt med småbyer, snoede veje og møller. Tag evt. en rundtur til slottene eller se dem fra oven på en rundflyvning. Under alle omstændigheder har I et godt udgangspunkt i feriecenter Rudkøbing Skudehavn. Blandt Langelands mange idylliske byer tager Tranekær førsteprisen med sine små, velholdte huse - rent eventyr. Højt over byen knejser det prægtige, røde slot. Her er en velbevaret mølle, et slotsmuseum og en stor, dejlig park. Et stenkast fra Tranekær ligger Tobaksladen. Denne gamle lade fra 40’erne rummer en udstilling om tobakavlens historie. Tag eventuelt en tur til Naturama i Svendborg og oplev naturens forunderlige verden, eller tag til Odense, hvor I naturligvis må besøge H.C. Andersens barndomshjem. Her er der udstillinger om den verdensberømte digters livshistore og værk. Værd at besøge er også Danmarks Jernbanemuseum, der er Nordens største. Her kan I bl.a. få en tur med veterantoget.

Top-attraktioner i området
- Valdemars Slot
- Egeskov Slot
- Odense Zoo
- Danmarks Jernbanemuseum
- Øhavsmuseet
- H.C Andersens Hus
- Marstal Søfartsmuseum
- Naturama
- Fjord og Bælt
- Gorilla Park
- Brandts

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  24 km
  Hav/fjord
  100 m
  Indkøb
  500 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  120
  By
  500 m
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Nej
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Nej