Oversigt

Beskrivelse

Om Karrebæksminde Feriecenter  
Feriehusene er oprindeligt arkitektonisk udformet i stil med de bungalows, man i slutningen af 1800-tallet og i begyndelsen af 1900-tallet byggede i Kenya og Sydafrika. Feriehusene ligger på et stort, grønt areal med masser af plads til at boltre sig på. Husene er tegnet af arkitekt Stephan Kappel og findes i 2 typer:

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Karrebæksminde Feriecenter ligger på Enø og er et sandt smørhul af oplevelser for både krop og sjæl. Slap af, gå i vandet ved sandstranden eller tag på cykeltur med højt til himmel og fuglesang. Naturen her er i sig selv en legeplads for hele familien. "Karrebæk Kanalen" byder på pulserende stemning på den ene side og solopgang over Enø på den anden side.

På Enø kan I være sikre på, at alle krummer fra frokosten bliver spist op. Her er et enestående fugleliv, især mange rovfugle holder til her. Er I mere til fisk end fugl, så prøv lykken i fjorden. Her kan fanges både krabber, fladfisk og fjordrejer.


Området omkring Karrebæksminde
Feriecenter Karrebæksminde er en lille fiskerby med en herlig badelivsstemning, cafeer og en perfekt badestrand, som i mange år har fået det "Blå Flag". Find en bænk ved kanalen, betragt livet alt imens du nyder en kølig forfriskning. Køb røgede fisk, som du kan tage med hjem til frokosten i dit feriehus. Og når aftenen sænker sig over byen, kan du indtage aftensmaden på én af de mange restaurationer, som også løbende har musikarrangementer.

Top-attraktioner i området
BonBon-Land
Knuthenborg Safaripark
Sommerland Sjælland
Møns Klint
Geocenter Møns Klint
Blomstergården
Gavnø Slot
Herlufholm Gods og Kostskole
Zoopark
Agersø Traktorbus
Flådestation Korsør
Go High på Kragerup Gods
Vikingeborgen i Trelleborg

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  5 km
  Hav/fjord
  500 m
  Indkøb
  1 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  150
  By
  11 km
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Indretning

  Restaurant
  Nej
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Nej
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Nej