Oversigt

Beskrivelse

Om Marielyst Feriecenter
Ved Marielyst Feriecenter har du 20 km sandstrand for dine fødder. For enden af sandet strækker Østersøen sig langt ud i det blå. Lige bag ved, mellem asp og bøg, ligger jeres feriehus i det naturskønne område, som vi kalder ”Den Duftende Plantage”. Snus ind – og se om du kan skelne nuancerne fra de mange forskellige træsorter og så selvfølgelig det salte hav.

Er der små dyrepassere i familien, får de travlt om morgenen. Stik dem en bid brød, så de kan fordre de nysgerrige fasaner, der året rundt trisser omkring i deres flotte fjerpragt. Eller oplev de mange ”påske”-harer, som løber rundt i plantagen under en forlænget forårsweekend med familien.

Feriehusene i Marielyst Feriecenter ligger lige ved en fantastisk sandstrand. Husene, der er bygget af træ og beliggende midt i en plantage, er udformet med respekt for den omkringliggende natur. Din feriebolig er ikke langt fra feriebyen Marielyst. Husene er tegnet af Stephan Kappel.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.


Området omkring Marielyst Feriecenter Marielyst er ét af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. I højsæsonen finder du et stort udvalg af butikker med dagligvarer, tøj, brugskunst osv., samt flere gode spisesteder og et livligt natteliv. Marielyst er omgivet af smuk strand, skov og et fuglereservat. Dit feriehus i Marielyst Feriecenter ligger direkte til Østersøen i en grønt område med alt lige fra asp til bøg. Et område, som kan udfordre ethvert barn til leg. Lidt udenfor byen ligger der bowlingcenter, minigolfbane, ridecenter, gokartbane m.m.

Mulighederne for en skøn ferie på Marielyst er lige så uendelige som de brede, hvide strande langs Østersøen. Når man ikke lige ønsker at dase i sandet og bade i de friske bølger, er der et væld af aktiviteter for alle aldersgruppper.

En hel stribe attraktioner og interessante seværdigheder indenfor rækkevidde. Plus rigtig gode shoppingmuligheder, både af dagligvarer til billige priser og brugskunst, tøj, gaver m.v. Der er kort sagt spændende muligheder nok til en lang ferie ­ eller som de fleste oplever det: At vende tilbage igen og igen

Marielyst kåret som årets bedste strand i 2012
Igen i år har brugerne på Rejseliv.dk kåret Marielyst til Danmarks bedste strand.
Kendetegnet ved den 20 km lange Marielyst strand er det fantastiske badevand ud til Østersøen og det hvide, bløde og fine sand samt de mange faciliteter, som findes på og rundt om stranden.

Nykøbing Falster
Den gamle købstad Nykøbing F byder på noget for enhver smag for hele familien ung som gammel. Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder, der byder på alt lige fra historie og dyr til de gode gamle dage.
I centrum af byen anbefaler vi:
- Middelaldercentret: Træd ind i det Herrens år 1394 hvor riddere og andet godtfolk herskede.
- Nykøbing F. Zoo: Alt, lige fra klappe-geder, tiger, slanger og fritgående høns.
- Museet Falsters Minder: Byens historie fortalt med tøj, legetøj og møbler.
- Den Gamle Købmandshandel: Butik og museum i et, fra dengang farfar var barn.
- Klosterkirken: Byens ældste kirke, bygget som en del af et fransiskanerkloster i 1400-tallet.
- Nykøbing F. Vandtårn: Forskellige udstillinger og en pragtfuld udsigt fra toppen.
- Brandmuseet: Gamle brandbiler der kan indfri enhver drengedrøm.
- Frisørmuseet: Frisørinventar og remedier fra dengang oldefar gik til frisør.

Nykøbing har et levende kulturliv med flere forskellige kunstgallerier, mange musikarrangementer og teaterforestillinger med store nationale og internationale navne. Blandt andet er Nykøbing F. Revyen i sommermånederne, Nykøbing F, Torvejazz i sommermånederne, Festuge i juli måned og Hemmelighedernes Nat okt./nov. årligt tilbagevendende begivenheder der tiltrækker mange.

Byen har et hyggeligt gågademiljø med cafeer, gode indkøbsmuligheder, mange specialforretninger og flere forskellige restauranter.

Top-attraktioner i området
BonBon-Land
Knuthenborg Safaripark
Guldborgsund Zoo
Fuglsang Kunstmuseum
Krokodille Zoo
Middelaldercentret
Stiftsmuseet
Nykøbing Falster Brandmuseum
Marielyst Sportscars
Frilandsmuseet i Maribo
Rødby-Puttgarden

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  1 km
  Hav/fjord
  500 m
  Indkøb
  1 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  210
  Restaurant
  1,5 km
  By
  2 km
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Nej
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Nej