Oversigt

Beskrivelse

Landhotel Spornitz ligger kun 6 km fra motorvej A24 (Hamborg-Berlin), så det er nemt at komme hertil. Det hyggelige hotel byder på dejlige og rolige omgivelser i et afslappet moderne miljø og med et imødekommende personale. Stedet er både et godt udgangspunkt for aktiviteter og ture i området og velegnet til ren afslapning, hyggelig tosomhed og ellers bare som et velkomment afbræk fra hverdagen. Hotellets bibliotek er i sig selv en oase af ro, så her findes en fantastisk mulighed for total afslapning og nydelse, med eller uden læsestof og andet godt. Hotellet har også over en dejlig terrasse, hvor man kan nyde såvel vådt som tørt, når vejret tillader det.

Værelser
Standard-værelserne er udstyret med dobbeltseng/twinbed, badeværelse, skrivebord, stol, TV og gratis WIFI.
Superior-værelserne er luksuriøse, udstyret med dobbeltseng/twinbed, badeværelse, skrivebord, stol, TV, gratis WIFI, kaffe-/the station og minibar (tomt). I disse værelser er husdyr og rygning IKKE tilladt. Der gøres rent dagligt. 

Restaurant
I den hyggelige og rustikke restaurant "Kartoffelstube" kan I forkæle jer med med såvel mecklenburgske som internationale specialiteter; bl.a. friskfangede fisk fra lokale vandløb, vildt fra de nærtliggende skove, frisktappet lokalt øl og udvalgte vine fra tyske og internationale vinområder. 

Det er også her I starter dagen med forkælelse fra den store indbydende morgenbuffet, der også indeholder mange lækre regionale specialiteter. Generelt tilbyder køkkenet flest mulige regionale produkter.

I den hyggelige bar kan I afslutte en dejlig og måske begivenhedsrig dag med en frisktappet øl eller et køligt glas vin. 

Wellness/fitness
Slap af og forkæl jer selv i hotellets sauna og wellnessområdet. Her i den hyggelige atmosfære skabes balance mellem krop og sjæl. I kan også vælge at være aktive og holde formen vedlige i hotellets fitnessrum. Al benyttelse er gratis, mens saunahåndklæder, badekåber og -sko lejes i receptionen. Wellnessbehandlinger på forespørgsel.

Oplevelser omkring hotellet
·
 Tag på oplevelse i det smukke landskab i hotellets egen ”DDR-Trabbi” med picnic (tilkøb).
· Lej en E-Chopper eller segway.
· Se Strudsefarm Riedefeld, Bjørneskoven Müritz & Elefantgården Platschow.
· Oplev Tysklands 3. største klassik-festival, ca. 120 koncerter fra juni – september.
· Besøg områdets mange museer og slotte.

Ta’ f.eks. på udflugt til
· To af Tysklands største søer, ”Müritz”- og ”Schwerin”-søen, samt 1.750 mellemstore og små søer, der gør Mecklenburg-Vorpommern til et sandt ferieparadis for aktive friluftsmennesker. 
· Natur- og fuglereservatet "Lewitz" befinder sig lige bag hotellet og er blot et af de mange spændende naturområder, der varmt kan anbefales til cykel- og vandreture.
·  ”Alpincenter Hamburg-Wittenburg” med et stort indendørs- og udendørs fun-arena, kun få minutter fra hotellet, hvor der er aktion og sjove oplevelser for hele familien.
Det imødekommende personale står gerne klar med flere informationer og tips.

Diverse
Gratis parkering samt overdækket cykelparkering ved hotellet
Cykeludlejning
Hotellet er kørestolsegnet.
Hund tillades på nogle værelser, skal oplyses ved booking. 

Faciliteter

 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
  • Gratis parkering
 • Indretning

  • Restaurant
 • Velvære

  • Sauna