Oversigt

Beskrivelse

Nørherrehus Hotel- i naturskønne omgivelser i Nordborg
Nørherredhus Hotel ligger tæt ved den største skov på Als, Nørreskoven, som strækker sig langs østkysten af Als med udsigt til Fyn. Nordborg sø ligger også i gåafstand fra hotellet. Stien rundt om søen er 7,5 km lang og indbyder til en frisk travetur. På sydsiden af søen finder I Nordborg Slot, der er den ældste borg på Als. Der er 5 km til en dejlig sandstrand, og af andre gåture i den nordalsiske natur kan anbefales Oldenor og Mjels Sø.

Hjortspringbåden i Holm fortæller lidt af historien om jernalderfolket på Als. Besøg også områdets store turistattraktion oplevelsesparken Universe, der ligger 4 km fra hotellet og byder på et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser. Der er heller ikke langt til regionens hovedby Sønderborg, der bl.a. frister med en charmerende havnefront med caféer, restauranter og en hyggelig bymidte – og naturligvis Sønderborg Slot.

Fra hotellets hyggelige restaurant er der udsigt til hotellets grønne områder. Maden er inspireret af det franske og det nye nordiske køkken med fokus på årstidens friske og lokale råvarer.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.