Oversigt

Billeder

Beskrivelse

Hotel Norden – udsøgt hygge i Haderslevs historiske centrum
Dette sted er perfekte for jer, der ønsker et par afslappende dage i det Sønderjyske. Hotellet er 3-stjernet og opført i moderne stil med niveauopdelt restaurant, bar med loungemøbler, samt udendørsareal med hyggelig have og sydvendt sommerterrasse. De mange store vinduespartier bringer lyset flot ind og giver samtidig mulighed for et fantastisk udsyn til den indbydende natur. 

Hotellet ligger centralt i Haderslev by ved den smukke Haderslev Dam og med udsigt til den fantastiske domkirke fra det 13. århundrede. Gågaden, de toppede brosten og de smukke restaurerede huse ligger i meget kort gåafstand fra hotellet. Området indbyder til f.eks. shopping, sightseeing, oplevelser i naturen og restaurantbesøg. Her kan I nyde historiens vingesus. 

Værelserne
Alle de rummelige værelser er lyse, enkle og hyggelige med en komfortabel seng, eget dejligt badeværelse med bruser/badekar, skrivebord + stol, TV og gratis WIFI. Nogle af værelserne har også en skøn udsigt, på forespørgsel og mod gebyr. Der er inkluderet slutrengøring, så der redes ikke seng og skiftes håndklæder under opholdet, men dette kan aftales med receptionen, evt. mod gebyr.

Restauranten
Fra hotellets restaurant er der panoramaudsigt over sø- og parkområdet. Med fokus på årstidens friske og lokale råvarer bydes I velkomne i den hyggelige Restaurant Norden. Afslut dagen med en drink, en øl eller et glas vin i den hyggelige bar med de komfortable loungemøbler i en uformel afslappende atmosfære.

Oplevelser omkring hotellet
· Domkirken
· Dyrehaven
· Guidede ture – f.eks. byvandring
· Vægtermuseum
· Damparken, bl.a. gå-/løbetur i parken, sejltur på fjorden, stål-fitness, vandcykler
· Aktiv ferie; SUP Paddleboard, golf, geocaching, mountainbike, skaterpark

Ta’ f.eks. på udflugt til
· Det røde Vandtårn
· Comeniushaven
· Tørning Mølle og Expressen
· Gram Slot
· Sønderjysk Skolemuseum
· Veterantog Haderslev - Vojens
· Dansk Klokkemuseum

Diverse
· Gratis parkering 200 m fra hotellet. Parkering ved hotellet kræver p-bevis, der udleveres i receptionen, mod gebyr. El-lader forefindes.
· Opredning muligt på nogle værelser, på forespørgsel, mod gebyr.

Faciliteter

 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
 • Indretning

  • Bar
  • Restaurant
 • Kapacitet

  • Antal værelser
   68