Oversigt

Beskrivelse

Hotel Phønix – lige i hjertet af Brønderslev
Vælg et ophold på Hotel Phønix, og I har den perfekte base for enestående naturoplevelser i Nordjylland samt aktiviteter og byliv. Hotellet ligger i byens centrum, så I finder spændende butikker og hyggelige cafeer lige uden for døren. Brønderslev er også byen med en af Nordeuropas største rhododendron parker. Parken er omkranset af hundredårige gamle træer og byder på mere end 10.000 rhododendron planter, hvoraf de fleste blomstrer i maj og juni.

Lidt øst for Brønderslev ligger kommunens to slotte, Dronninglund Slot og Voergaard Slot, som begge rummer århundredes historier. Voergård Slot er Vendsyssels betydeligste slot og en af Danmarks smukkeste renæssancebygninger. Hvert år i uge 29 afholdes middelalderfest på slottet.

Hotel Phønix byder også på romantiske weekendophold i rolige og stilfulde omgivelser. Alle værelser er ikke-rygerværelser.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

 

Faciliteter

  • Indretning

    Restaurant
    Ja
  • Kapacitet

    Antal værelser
    42