Oversigt

Beskrivelse

Hotellet er beliggende i direkte forbindelse med Bryghuset ”Husumer Brauhaus”, kun få meter fra den smukke park omkring Husum Slot og Husums centrum med dens mange historiske bygninger, butikker, seværdigheder og den maleriske havn.
Vores hotel er placeret i en historisk bygning, som tidligere husede en bank, og som igennem årene blev ombygget til henholdsvis et bryggeri og et hotel.

Forplejning
Morgenmaden serveres i hotellets morgenmads-restaurant.
Aftensmaden spises på Bryghuset og består af retter fra menukortet (efter valg af køkkenchefen).

Shopping Husum
Ingen travlhed, ingen trængsel - og et 1. klasses udvalg af mode og trend-butikker samt specialforretninger. Husum er et paradis for dem, der ønsker at kombinere et ophold med afslappet shopping.

Halligen & Vadehavet
Helt enestående i verden er de 10 Halligen – der er små øer, som ikke bare er omgivet men nogle gange endda oversvømmes af havet. Individuelle huse rejser sig op fra Vadehavet på deres ”Warften” jordhøje, der ikke er inddigede, midt i Nationalparken Slesvig-Holstens Vadehav. Dette enestående fænomen skal ses og opleves. Besøg en af ”øerne” på en guidet vandretur igennem Vadehavet eller tag en af udflugtsbådene til nogle af de, som ligger længere ud i Nordsøen. En uforglemmelig oplevelse venter jer.


Området
Ønsker I at udforske området, er et smut til hollænderbyen Friedrichstadt et absolut must.
Efter kun 15 min. i bil eller 7 min. med tog, når I denne enestående og idylliske by med de smukke bindingsværkshuse og kanaler.
Rigtige ”legebørn” kan besøge ”Modellbahn-Zauber”, en af de største modeljernbaner i Nordtyskland.

Faciliteter

 • Afstande

  By
  0 km
  Flensburg
  47 km
  Puttgarden
  175 km
  Rostock
  277 m
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1991
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2013
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja