Oversigt

Beskrivelse

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinie er nordisk, og hotellet er omgivet af egen smuk park og søoområde og tilbyder dermed fantastiske omgivelser til alle arrangementer.

Restaurant Wohlert er Schæffergårdens à la carte restaurant. Her kræser vi om gæsterne med skøn morgenbuffet, en meget lækker frokost og forskellige menuer til aften. Vi bruger kun de bedste råvarer og så vidt muligt danske og nordiske. Vi tilbereder maden fra bunden og ryger selv alle røgvarer. I vores menuvalg vil vi have, at årstidens særpræg og charme er afspejlet.

I Café Hammerich ved siden af receptionen er det muligt at nyde en kop kaffe mens man lige får dagens nyheder fra avisen eller TV

Nordsjælland byder på den skønneste natur og et væld af kulturelle perler, der kan besøges med Schæffergården som udgangspunkt. Vi kan bl.a. anbefale følgende steder:
Bakken, Dyrehaven og Eremitageslottet, Louisiana Museum of Modern Art, Bellevue Strand, Frilandsmuseet. Eller I kan gå på opdagelse i København, der kun ligger 12 km syd for hotellet.

Det er også muligt at stille bilen på vores gratis parkeringsplads, og tage en dag i det grønne på én af vores lejecykler, til fods eller i kapervogn i Dyrehaven (2 km) og på Bakken. Jægersborg Station (800 m) ligger tæt på. Schæffergården er det oplagte valg, hvis man gerne vil besøge København og omegn men ikke ønsker at bo midt i storbyens larm.

 

 

Faciliteter

 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1755 - 1987
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2014
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja