Oversigt

Beskrivelse

Mango´s Strandhotel
Velkommen til Mango’s i Eckernförde. Strandhotellet har individuelt, men stilfuldt indrettede værelser, enkelte med altan og fantastisk udsigt over Østersøen ved Eckernförde bugt.
Nyd den uformelle atmosfære, let – afslappet – fri: Det er ferie på Mango’s Strandhotel – uden sidestykke i Eckernförde. Glæd jer til hyggelige stunder på hotellet, hvor I kan nyde udsigten over Østersøen, hvor surfere kæmper med og mod bølgerne. Den dejlige ”Südstrand” ligger kun få meter fra hotellet. Restaurant Mango´s er det perfekte mødested, og I kan glæde jer til afslappende timer med regionale og internationale lækkerier. Vores „Østersø – Tapas“ er især populær. Det kreative køkkenteam tryller med snacks, lækre retter og buffeter. Når solen skinner, er det også muligt at nyde maden på terrassen.

Eckernförde, den tidligere havneby, er i dag en livlig badeby med både stejle kyster og strande så langt øjet rækker. I Eckernförde – også kaldet "Østersøens Copacabana" – er man altid i nærheden af vandet, og de små og hyggelige indkøbsgader i Eckernförde oser af ægte charme. Her er ingen overfyldte stormagasiner, nej, her er shopping en oplevelse. Og er det tid til en pause. så er der mange hyggelige caféer at vælge imellem. Er man til aktiv ferie, kan man vandre ad klintekyststien, klatre i trætoppene i klatreparken, surfe, spille golf, minigolf og fodboldgolf

Ønsker I at besøge en lidt større by, er Kiel ikke langt væk.

OBS: Lokalbanen kører imellem hotellet og stranden.  / Alle værelser er individuel indrettet og billederne er boligeksempler.
 

 

 

Faciliteter

 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  1898
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2013
 • Indretning

  Bar
  Ja