Oversigt

Beskrivelse

Oplev Østersø idyllen ved Timmendorf / Niendorf på ’Mein Strandhaus Friedrichsruh’.
Få en afslappende ferie med nordtysk gæstfrihed og havudsigt på et traditionelt hotel beliggende i første række til havet. Nyd en dejlig frokost med lokale fiskespecialiteter på ’Seeterrasse’ ved restauranten, eller en dukkert i swimmingpoolen, en tur i dampbad eller sauna. Her kan man også få massage af vore dygtige behandlere.

Nyd den 6 kilometer lange strand med de hyggelige stribede strandkurve, som er så typisk for egnen. I nærheden ligger også Østersøens skønneste lille havn.

’Mein Strandhaus Friedrichsruh’ har eksisteret i 100 år og ejes og drives i dag af den femte generation. Her smelter tradition smukt sammen med moderne ferieoplevelser. Siden påsken 2013 stråler hotellet i et nyrenoveret look: Indbydende og forkælende.

I vores restaurant mødes østrigsk charme og nordtysk hjertelighed – det er vores to køkkenchefer. Således inspireret finder nordtyske delikatesser og østrigske specialiteter vej til vores spisekort. Altid friske og tilberedt af regionale produkter.

Nyd din fritid her hos os i Niendorf ved Østersøen. Lübeck Bugt er et sandt ferieeldorado og byder på talrige fritidsmuligheder for enhver smag. Ud over udflugtsmål i omgivelserne giver det omfangsrige sportstilbud til lands og til vands lyst til bevægelse midt i vores herlige naturlandskab.

Opdag det maleriske Niendorf med den pittoreske havn og den maritime atmosfære på en spadseretur. Udforsk havnen med de kulørte kuttere, de originale røgerier og de vaskeægte fiskere til fods eller på cykel. For mere action og mindre ro kan hele familien for eksempel tage til HansaPark, til Sea Life Center i Timmendorfer Strand eller til Karls Erlebnishof i Warnsdorf. Her bliver det bestemt ikke kedeligt!

JSS - 4/13

 

Faciliteter

 • Generelt

  Byggeår
  1896
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Renoveret
  2013
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja