Oversigt

Beskrivelse

Velkommen til noget af Danmarks smukkeste natur - Hotel Fuglsøcentret ligger i Nationalpark Mols Bjerge, blot 500 m fra Ebeltoft Vig.

Naturmæssigt bliver det ikke meget bedre og Fuglsøcentret ligger med en fantastisk udsigt over havet og bølgerne i Ebeltoft Vig.
Der er flere badestrande i området.

Hotellet ligger på en 110.000 m2 stor grund, hvor der er mange aktivitetsmuligheder bl.a. basketballbaner, løbebaner, fodboldbaner osv. Som gæst hos os, har man også adgang til vores idrætshal, hvor der er mulighed for at spille f.eks. bordtennis eller badminton. Men fremfor alt er Fuglsøcentret perfekt som base for cykelferie, vandreture, besøg på Helgenæs eller Ebeltoft. Den omkringliggende nationalpark har mange afmærkede vandre- og løbestier. Nationalpark Mols Bjerge er opkaldt efter områdets bedst kendte naturområde: Mols Bjerge.

Landskabet varierer i stil med store bakkedrag, der hæver sig helt op til 137 meter over havoverfladen- og forskellige naturtyper som heder, skov, moser, græsningsarealer og spændende kystnatur, med fine badestrande, fiskevand og gode muligheder for sejlsport. I Mols Bjerge kan du vandre, ride, deltage i friluftsaktiviteter eller besøge de mange seværdigheder.

Fri parkering ved hotellet / 1 stk EL-lader forefindes mod betaling kr. 100,- pr. opladning

Faciliteter

 • Afstande

  Busstop
  1 km
  Golfbane
  14 km
  Hav/fjord
  1 km
  Indkøb
  5 km
  LEGOLAND
  152 km
  Lystfiskeri
  8 km
  By
  14 km
  Lufthavn
  25 km
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  1936
  Renoveret
  1998
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
 • Indretning

  Elevator
  Ja
  Krostue
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  750
  Antal personer selskaber
  750
  Antal senge
  350
  Antal værelser
  150