Oversigt

Billeder

Beskrivelse

Gasthof Oldenwöhrden er et lille charmerende hotel i centrum af landsbyen Wöhrden, kun 90 km. fra Flensburg og 30 km. syd for Friedrichstadt (den berømte ”hollænderby” med kanaler og gavlhuse) og ikke langt fra den tyske vesterhavskyst, midt i Dithmarschen – det berømte marskland, som er med på UNESCO’s verdensnaturarv.

Gasthof Oldenwöhrden er en charmerende blanding af nyt og gammelt og et perfekt udgangspunkt for oplevelser i de omkringliggende hyggelige byer. Heide med vandtårnet og det ugentlige marked på Tysklands største ubebyggede markedsplads, domkirkebyen Meldorf eller byen Wesselburen, som er fødebyen for digteren Friedrich Hebbel.

Så skal I have et par dage væk fra stress og jag, er Gasthof Oldenwöhrden stedet. Her kan der slappes af under æbletræer i haven eller på den solrige terrasse, hvor tiden synes at stå stille.

Morgenmaden serveres i den hyggelige udestue, eller i haven når vejret tillader det. Hotellets restaurant er kendt for sin høje standard og serverer altid friske og varierede retter fra regionen. Derudover byder hotellet også på en stor og hyggelig "Gaststube".
 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  8 km
  Busstop
  200 m
  By
  0 km
  Golfbane
  8 km
  Hav/fjord
  7 km
  Indkøb
  150 m
  Lufthavn
  100 km
  Lystfiskeri
  7 km
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1914
  Handicapvenligt
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2009
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Krostue
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  32
  Antal værelser
  16
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Solarium
  Ja