Oversigt

Beskrivelse

Glostrup Park Hotel er den idelle kombination af et luksuriøst 4-stjernet hotel for turister og et modene konferencehotel for forretningsrejsende

Beliggenheden er enestående. Tæt på motorveje (også til Kastrup Lufthavn eller Bella Centret) og kun 10 min. kørsel til Københavns centrum. Du kan også vælge at lade bilen stå på den gratis parkeringsplads og tage S-toget ind til centrum og udvælge lige de oplevelser du ønsker - hvad enten det er shopping, museumsbesøg eller måske en tur i Tivoli.

Hotellet ligger lige ved en park der indbyder til en hyggelig cykel- eller gåtur. Eller motionen kan dyrkes i hotellet wellness-center.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel hører til blandt Danmarks bedste restauranter. Her kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske. Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.

Hotellets vinkælder er i særklasse; med over 1000 forskellige vin fra det meste af verden, er den gennem de sidste år blevet belønnet med 2 glas af verdens førende vin-magasin Wine Spectator (der er 9 restauranter i alt med 2 glas i Danmark), samt optagelse i ”The Dining Guide”.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  1 km
  Busstop
  20 m
  By
  10 km
  Golfbane
  3 km
  Hav/fjord
  3 km
  Indkøb
  1 km
  Lufthavn
  13 km
  Lystfiskeri
  3 km
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1967
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2003
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Elevator
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  264
  Antal værelser
  151
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Fitnesscenter
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Wellness
  Ja