Oversigt

Beskrivelse

Best Western Scheelsminde i Aalborg er en af Danmarks smukkeste herregårde, opført i 1808. I dag er Best Western Scheelsminde et moderne hotel omgivet af en stor park, et idyllisk fristed i Aalborg. Hotellet er renoveret og udbygget, men har bevaret sin særlige charme og atmosfære. Det oplagte bud på et weekendophold med fokus på fred, ro og gastronomi i international klasse.

Hotellets restaurant med plads til 80 gæster og med storslået panoramaudsigt over vores store park  er åben om aftenen på alle hverdage. Vores Gourmet restauranten er åben onsdag til lørdag med begrænset antal pladser. Best Western Scheelsminde i Aalborg stiller de højeste krav til service, kvalitet og råvarer, hvilket sikrer gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Best Western Scheelsmindes wellness center Oasen byder på afslapning i pool med varmtvandsbassin, sauna, solarium, og jacuzzi.

Blandt hotellets unikke og atmosfærefyldte lokaler findes bl.a. en speciel H.C. Andersen stue, et engelsk præget bibliotek/salon.

Med den centrale placering i det nordjyske er der gode muligheder for at opleve området. Besøg f.eks. Aalborg Zoo eller nyd udsigten fra Aalborg Tårnet.

 

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  206700 m
  Banegård
  3600 m
  By
  3500 m
  Golfbane
  10500 m
  Hav/fjord
  3500 m
  Indkøb
  1500 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  120
  Lufthavn
  9600 m
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1808
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2001
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lejligheder
  7
  Antal personer møder
  200
  Antal personer selskaber
  210
  Antal senge
  194
  Antal værelser
  96
 • Velvære

  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja