Oversigt

Beskrivelse

En romantisk herregård...
Hotel Scheelsminde byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, weekendophold eller andre spændende oplevelser.

Vi ved det godt. Et hotel er bare et sted, hvor man overnatter – men derfor skal det jo gerne være både hyggeligt og rart at være gæst. På Scheelsminde bestræber vi os på at yde det optimale for vores gæster, så de altid vågner friske, udhvilede og klar til den kommende dags udfordringer og oplevelser.

På Scheelsminde kan du være sikker på, at det hele fungerer. Vi stiller høje krav til service, kvalitet og råvarer – og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for dig. Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst og respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af gode råvarer plus et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder. Vores dygtige stab af tjenere og kokke har fokus på høj faglig og personlig udvikling, så du kan være sikker på, at du og dine gæster bliver serviceret med både smittende begejstring og stor omsorg.

Med Hotel Scheelsminde som udgangspunkt er det nemt at tage på opdagelse i omegnen. Hvad med en hyggelig gåtur i vores smukke park eller et smut til Aalborg Storcenter i City Syd? Nyd udsigten over Aalborg, mens I venter på, at maden fra vores restaurant bliver tilberedt eller tag til Aalborg Centrum, og gå en tur i de hyggelige gader inden I prøver en af Aalborgs mange restauranter og caféer. Mulighederne er mange – og hos Hotel Scheelsminde er i godt klædt på til gode og hyggelige oplevelser.  

Husdyr må kun medbringes på forespørgsel, mod gebyr.

 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  3,6 km
  Golfbane
  10,5 km
  Hav/fjord
  3,5 km
  Indkøb
  1,5 km
  Køretid LEGOLAND
  120
  LEGOLAND
  206,7 km
  By
  3,5 km
  Lufthavn
  9,6 km
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
  Allergivenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lejligheder
  7
  Antal personer møder
  200
  Antal personer selskaber
  210
  Antal senge
  194
  Antal værelser
  96
 • Velvære

  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja