Oversigt

Beskrivelse

Hotel Hanstholm har Vesterhavet som sin nærmeste nabo. På skrænten lige bag Hotel Hanstholm og skoven er der udsigt ud over havnen og havet – et perfekt sted at opleve solnedgangen. Hotellet er et glimrende udgangspunkt for et rekreativt weekendophold eller et golfophold. Mange muligheder for spændende udflugter. Der skal dog gøres opmærksom på, at der ingen havudsigt er fra hotellet, som er omgivet af fredet naturskov, der danner læ for den friske vind på bakketoppen.

Hotellets anerkendte og velrenommerede køkken byder på lækre retter i hotellets egen restaurant. Der lægges stor vægt på de gode danske råvarer og der er selvfølgelig altid friske fisk fra Hanstholm Havn på kortet.

Hotellet har mange faciliteter som gæsterne kan benytte. Her kan bl.a. nævnes pool, sauna, minigolf og petanque.

Seværdigheder omkring Hotel Hanstholm
Hotel Hanstholm har med sin beliggenhed Vesterhavet som nærmeste nabo. Syd for Hanstholm efter havnen, starter kyststrækningen hele vejen til grænsen, hvor man kan nyde havet og strandene på den ene side og Vildreservatet/klitplantagerne på den anden side med et rigt fugle- og dyreliv.

Området er kendt for sin barske men også fascinerende natur, der især på kyststrækningerne på hver sin side af Hanstholm ligeledes fortæller om virkeligheden fra 2. Verdenskrig med de mange bunkere, der ligger tæt placeret i landskabet. Vandreturs folder for området kan rekvireres.

Man kan besøge Museumscenter Hanstholm, et bunkermuseum, eller Danmarks højest beliggende fyrtårn der netop ligger i Hanstholm. På havnen er det muligt at opleve en fiskeriauktion fra kl. 06.30 på hverdage, hvor man kan se de mange forskellige fiskearter. Eller tag med på fisketur til Det Gule Rev med diverse fiskekuttere, hvor fiskestænger kan lejes ombord.

Der er gode muligheder for at spille golf i området. Indenfor kort afstand finder man derudover en række keramik- og kunstudstillinger, gallerier, lysstøberier, glasværksteder, bolchekogere samt museer af enhver art. Desuden ligger Jesperhus Blomsterpark mindre end 1 times kørsel fra Hotel Hanstholm.

Fri parkering ved hotellet / EL-lader gratis for hotellets gæster

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  22 km
  Busstop
  100 m
  Golfbane
  18 km
  Hav/fjord
  100 m
  Indkøb
  100 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  180
  LEGOLAND
  187 km
  Lystfiskeri
  5 km
  By
  100 m
  Lufthavn
  10 km
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  300
  Antal personer selskaber
  300
  Antal senge
  131
  Antal værelser
  76
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja