Oversigt

Beskrivelse

Velkommen til Sund & Skov
Du finder Sund & Skov  i de naturskønne omgivelser der karakteriserer området ved Fænø sund, lidt syd for Middelfart. Med sin beliggenhed i udkanten af Hindsgavl skovene og Hindsgavl Dyrehave som nærmeste nabo, er Sund & Skov det oplagte valg for alle, der trænger til et afstressende ophold i rolige og fredfyldte omgivelser. Fra Sund & Skov er der kun få kilometer til den spændende og udfordrende golfbane, som Golfklubben Lillebælt råder over. 9 golfbaner ligger indenfor en ½ times kørsel og derfor kan du nemt kombinere dit ophold på Sund & Skov med en dejlig golfferie. Desuden ligger Sund & Skov placeret midt i landet, som et godt udgangspunkt til flere spændende attraktioner.

Faciliteter
På Sund & Skov finder du både en indendørs og en udendørs swimmingpool. Blandt de øvrige aktiviteter findes der petanquebane, bordtennis, billard og minigolf. Sund & Skov har restaurant, hvor du kan nyde et dejligt måltid mad – men du kan også vælge at tage maden med tilbage til dit feriehus. Resaturant og baren er KUN fast åbnet i ugerne 26-32 derudover efter aftale.

Hvis der er mindre børn i familien vil legepladsen med bl.a. trampolin og hoppepude med garanti være en succes. Fra Sund & Skov bådebro har du alle muligheder for at fange en af de store, sølvblanke havørreder, der findes i farvandene omkring Fyn.

Feriehuse
Alle feriehuse på Sund & Skov er på 75 kvadratmeter, og kan huse op til 6 personer. Den idylliske natur omkring Sund & Skov er som skabt til alle former for ferie – uanset om det drejer sig om et weekendophold, en miniferie eller en ferie af længere varighed. Der er gratis trådløst internet i alle boliger (forbindelsen kan være svingende) samt hovedbygningen.

Glæd dig til...
Sund & Skov  er kendt som et dejligt feriested, der byder på mange former for ferie. Du kan vælge at slappe af i dit feriehus, du kan benytte dig af faciliteterne på Sund & Skov, du kan tage på fisketur, eller du kan tage på shopping i den fynske "hovedstad" og forfatteren H.C. Andersens hjemby - Odense. Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at du får en dejlig ferie på Sund & Skov.

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  4 km
  Hav/fjord
  100 m
  Indkøb
  1,8 km
  Køretid LEGOLAND
  60
  LEGOLAND
  63 km
  By
  3 km
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Børnebassin
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja