Oversigt

Beskrivelse

Grønhøj Strand Feriecenter
Grønhøj Strand Feriecenter ligger imellem de to dejlige ferieområder Løkken og Blokhus. Du kan glæde dig til alle tiders ferie på Feriecenter Grønhøj Strand, uanset om du tager af sted med hele familien, eller sammen med én du holder af. Fra Feriecenter Grønhøj Strand er der kun få minutters gang til stranden, så du kan sagtens benytte Feriecenter Grønhøj Strand som udgangspunkt for en dejlig badeferie.

Her er badmintonbaner, squashbane, volleyball, fodboldbane, håndbold og mange andre muligheder for at dyrke sport.

Restaurant. I forbindelse med centerbygningen er der restaurant, hvor der bl.a. tilbydes pizza og salatbuffet til gode familiepriser.

Legeplads. Alle legepladser er renoveret og kan udover trampoliner, hoppepude og beachvolley nu også tilbyde mange nye legeredskaber: Motorcykel, mariehøne for 4, gyngestativ m. bl.a. dækgynge og fugleredegynge, vippe, tårn og rutsjebane, spacenet, aktivitetstårn (legeborg). Indendørs har vi fået et nyt legerum til børnene med super flotte vægmalerier. Her er noget for børn i alle aldre!

Feriehuse/ferielejligheder
På Grønhøj Strand Feriecenter kan du vælge imellem 160 dejlige ferielejligheder på godt 100 kvadratmeter. Med sin beliggenhed i den skønne nordjyske natur er en ferielejlighed på Feriecenter Grønhøj Strand et oplagt valg. Et ophold på Feriecenter Grønhøj Strand åbner virkelig mange muligheder, f.eks. ligger det kun ganske få kilometer til den meget populære forlystelsespark Fårup Sommerland.
GRATIS 1 GBit internet forbindelse (trådløs)

Glæd dig til…
Grønhøj Strand Feriecenter er kendt som et familievenligt feriested, tæt på en dejlig sandstrand. Samtidig er du tæt på de populære feriebyer Løkken og Blokhus, der afgjort er et besøg værd under dit ophold på Feriecenter Grønhøj Strand. Med en ferielejlighed på Feriecenter Grønhøj Strand kommer du til at bo i en dejlig del af Danmark – og du kan frit benytte dig af alle de faciliteter, Feriecenter Grønhøj Strand tilbyder.

OBS: Husdyr IKKE tilladt i alle huse og i de huse hvor husdyr er tilladt er det max 1 husdyr mod et gebyr.

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  300 km
  Banegård
  25 km
  Busstop
  4 km
  By
  7 km
  Golfbane
  8 km
  Hav/fjord
  400 m
  Indkøb
  0 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  180
  Lufthavn
  45 km
  Restaurant
  0 km
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Sportshal/multihal
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  1978
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2008
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lejligheder
  160
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja