Jeg er egentlig cand. mag. og ph.d. i historie og russisk, men tog springet til ferie og sommerhusudlejning i 2007.

Kontakt Jørgen

jgl@feline.dk

Baggrund

Jeg er cand.mag. i og ph.d. i historie og russisk fra Syddansk Universitet i Odense. Hvordan kommer man så derfra til sommerhusudlejning? Tja, chancen for at prøve noget helt andet dukkede pludselig op i starten af 2007, og så tog jeg den.

Jeg har siden skrevet et utal af artikler om ferie i ind- og udland. Jeg blev marketingchef i 2011 og laver derfor også meget andet i dag, men griber stadig lejligheden til at skrive hver gang den byder sig.

Min favorit i det danske ferieland er uden sammenligning Nordjylland. Selv om der er mange andre dejlige steder i Danmark er der efter min mening ikke noget der når op på siden af den på én gang utroligt smukke men også barske natur nord for Limfjorden.

Havet, de pragtfulde strande, klitterne, træerne der er trukket skæve af vestenvinden, det særlige lys og alle de hyggelige byer… det er da bare skønt!

I udlandet er den spanske ferieø Mallorca mit førstevalg. Solen, varmen, palmerne, de dejlige sandstrande, olivenplantagerne og de stemningsfyldte landsbyer er en gennemført ferieoplevelse.