Valdemar slot
Valdemar Slot
Slotsalléen 100, Troense
5700 Svendborg
62 22 61 06
Vælg mellem 173 sommerhuse Vælg mellem 4 tilbud

Familievenlige og indholdsrige oplevelser, alle krydret med historisk storhed og ægte fynsk stemning.

Unik oplevelse for både børn og voksne - se de historiske bygninger, oplev historien om Valdemars Slot eller se det unikke Jagt- og Trofærmuseum. Lej en cykel eller kajak og tag en tur gennem de flotte skove eller det skønne sydfynske øhav - Frokosten kan nydes i vores flotte park med udsigt til søen eller foran Tepavillonen med udsigt over Lunkebugten.

Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12. generationer. Vi har gjort det ypperste, for at vore besøgende vil få rigtig mange familievenlige og indholdsrige oplevelser, alle krydret med historisk storhed og ægte sydfynsk stemning.

Stedets mange forskellige faciliteter og den omkransende natur byder på et utal af sanseindtryk i særklasse og det er vores store ønske, at ingen forlader området uden at føle sig beriget – her er noget til både sjæl og forstand.

"Vi glæder os meget til at byde velkommen på Valdemars Slot."

Valdemar slot udisgt
Vælg mellem 173 sommerhuse Vælg mellem 4 tilbud

Andre artikler om Svendborg

  • Sommerhus Svendborg

    Svendborg er en herlig destination for en ferie i det sydfynske. Byens udbud af faciliteter, samt områdets mangeartede attraktioner, danner sammen med dejlig natur rammerne for en vellykket ferie for hele familien.
    Et skønt sommerhus til 5 personer med en pragtfuld beliggenhed i Lundeborg ved Svendborg - kun 10 m fra vandet og med uspoleret havudsigt fra såvel hus som terrasse.