sommerland sjælland
Sommerland Sjælland
Gl. Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup
59 31 21 00
Vælg mellem 2.402 sommerhuse Vælg mellem 7 tilbud

Få skuldrene ned i Sommerland Sjælland

Skal sommerturen være i børnehøjde, er Sommerland Sjælland i Odsherred et godt valg for børnefamilien, der gerne vil opleve sammen.

En heldagstur for børnefamilien i en park, der indbyder til afslappende oplevelser i frodige omgivelser, og når entréen er betalt, er alle aktiviteter og parkering gratis. Også Den Blå Lagune, Sjællands største udendørs vandland med børnebassiner og vandrutsjebaner.

Barndommens land
Nyd at I her kan gå i barndom, når mere end 60 aktiviteter pirrer sanser, motorik, og krop til fysiske udfoldelser sammen. Tag praktisk fodtøj med, så I i fællesskab kan prøve grænser af på klatrebane, junglesti og små og store legepladser.

Familieparken inviterer til minivilde aktiviteter for familiens yngste i MiniLegeland. Westernby, Amazonas jungle og Racerland byder på stemningsfulde universer i naturlige omgivelser, hvor alle kan være med.

Picnic eller lokale lækkerier?
De store grønne områder indbyder til en hyggelig picnic på tæppet, eller I kan købe mad i westernbistro og mexicansk inspireret pizzeria. Snyd ikke jer selv for en lokal madoplevelse i madteltet Smagen af Sommer, der byder på tapas, tærter og hjemmebagt brød i højsæsonen.

Den store familievenlige park ligger kun 1 time i bil fra København og har desuden sin helt egen togstation med stop midt parken på strækningen Holbæk – Nykøbing Sjælland.

Vælg mellem 2.402 sommerhuse Vælg mellem 7 tilbud

Andre artikler om Odsherred

  • Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Energivenligt feriehus til 8 personer beliggende på en dejlig naturgrund med træer i et roligt og attraktivt område i Rørvig.