De vidunderlige sandstrande langs ferieområdet Avbæk Vig og det varierende landskab i Sønderjylland danner de perfekte rammer for en afslappende familieferie. Seværdigheder og børnevenlige destinationer sikre en oplevelsesrig ferie i Danmark.
Vælg mellem 33 sommerhuse
Sommerhus Avbæk Vig_130-F07611
Emne nr. 130-F07611

Kun 6 km fra Aabenraa ligger ferieområdet Avbæk Vig i det smukke landskab i det sydøstlige Jylland. Med beliggenheden på Aabenraa Fjord, er sandstranden bogstaveligt talt lige uden for døren. Det er attraktivt at leje sommerhuse i Avbæk Vig hele feriesæsonen, da området er et paradis for naturelskere. Udendørsentusiaster vil helt sikkert nyde en uforglemmelig ferie i Avbæk Vig.

Kan du lide at være aktiv, er der mulighed for at tage familien med og træne i forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du mere er til lidt roligere aktiviteter, kan du planlægge en picnic på en vandretur eller forkæle dig selv med en strandvandring.

Ved ture langs kysten er det værd at besøge havnen i Aabenraa. Havnen grænser direkte til en børnevenlig strand, hvor der er optimale forhold for familier med det lave vand og badebroerne. Den smukke havn begejstrer med sin særlige atmosfære. Omkring havneområdet er der flere familievenlige restauranter og caféer, som inviterer dig til at blive hængende. Uden for havnen præsenterer byen Aabenraa sig som en charmerende handelsby og brillere som en smuk gammel by med brostensbelagte gader og historiske hjem.

Derudover er Aabenraa perfekt til en shopping tur, da byen tilbyder en af de længste gågader i Danmark. Når du går gennem byen, kan du også opleve flere seværdigheder. Ligeledes er Aabenraa vært for adskillige kulturelle begivenheder, så tag et kig på den aktuelle aktivitetskalender inden du besøger byen, så er der helt sikkert noget, der er værd at se og opleve.

Det anbefales at besøge Søfartsmuseet Aabenraa, som har en helt unik samling af søfartsgenstande bl.a. fra både det 17. og 18. århundrede. Som kontrast til søfartsmuseet er det også værd at besøge Brundlund Slot Aabenraa, som er omgivet af idylliske skove, haver og vand. Slottet er egentlig et kunstmuseum, hvor det bl.a. er muligt at beundre nogle af C.W. Eckersbergs værker.

Ved fjorden nær ferieområdet Avbæk, ligger en af de mest velbevarede kæmpehøje i landet. I gravkammeret i kæmpehøjen blev der i alt fundet 10 skeletter. Det anbefales også at besøge Gråsten Slot, som er den danske kongefamilies sommerresidens. Slottet blev oprindeligt bygget i årene 1700 til 1708, men brændte desværre i år 1757. Genopbygningen af slottet i 1758 betød bl.a., at facaden blev gjort enklere, dog er den barokke slotskirke blevet bevaret fuldstændig som den var, hvilket i den grad er værd at se. Slottet er omgivet af en vidunderlig slotspark i engelsk stil. På de dage, hvor kongefamilien bor i slottet, kan man hverdag kl. 11.30 se gardernes vagtskifte.

Leje af sommerhus i Avbæk Vig med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Avbæk Vig med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Avbæk Vig på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Avbæk Vig - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Avbæk Vig. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Avbæk Vig. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Avbæk Vig her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Avbæk Vig, et feriehus i Avbæk Vig eller en feriebolig i Avbæk Vig er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Avbæk Vig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Avbæk Vig nu!

Vælg mellem 33 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 16 overnatninger 2023 august
Helt fantastisk dejligt område, og rent og fint badevand ved stranden.
Skarrev
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlig roligt område tæt på fjorden.
Skarrev
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Det er et utrolig smukt område, og udsigten over fjorden fåes ikke meget bedre
Skarrev
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Meget vind omkring huset
Skarrev
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Meget kuperet, gåafstand til vand
Skarrev

Andre artikler

  1. Sommerhus Aabenraa

    Her venter dejlige strande med fint sand og lavt vand, omgivet af skøn natur. Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. Besøg FN Museet i Padborg, og få de spændende fortællinger om de mange missioner, Danmark har deltaget i. Tag også en tur på skinnecykler med Aabenraa Veteranbane.
    Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen