Skagen Bryghus

Skagen Bryghus’ historie startede i 2004, da Skawboen Rene’ Diget Søgaard Sørensen vandt DM i håndbryg med Drachmann pilsner. Det gav genlyd i Skagen by, og Rene blev sammen med en gruppe sat til at søge efter muligheden for at etablere et bryghus i Skagen. Gruppen fandt nogle egnede lokaler (Det gamle elværk) og satte herefter ”Folkeaktier” til salg. Efter relativ kort tid havde man således 10 millioner kr. til at etablere Skagen Bryghus.

I 2006 bryggede man med det første bryg, og det var selvfølgelig Drachmann pilsner. Der er efterhånden været mange forskellige bryg igennem i de 10 år, bryggeriet har eksisteret, og man kan i dag tilbyde mindst 10 forskellige øl dagligt - til tider endda flere.

Her er det værd at nævne at Skagen Bryghus ”Håndbrygger” efter gode gamle traditioner, og med det menes, at man langtidslagrer øllet og ikke bruger konserveringsmidler.

Du kan finde Skagen Bryghus øl mange steder, ikke blot i Skagen by, men i hele Danmark fra den lille kiosk til vinhandleren eller i supermarkedet.

Skagen Bryghus er efterhånden et ”lille” kulturhus. Her er live musik hver fredag og lørdag året rundt, og musikgenren er fra den sprødeste blues til hård rock. Her er dog også plads til at arrangere en ballonklovn, en ansigtsmaler eller anden form for underholdning for børn i skolernes ferier. Bryghuset har også haft besøg af et band fra det lokale værksted for udviklingshæmmede, hvilket var en herlig oplevelse.

Skagen Bryghus er ikke kun et ølsted. Det er et sted, hvor alle får en oplevelse med sig, de kan tænke tilbage på med et smil.

Skagen Bryghus er godt øl og høj stemning.

Vælg mellem 322 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Andre artikler om Skagen

 • Sommerhus Skagen

  Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
  Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
 • Luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Luksus sommerhus Skagen Nordstrand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Nordstrand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Skagen