Vælg mellem tre elegante og charmerende landsteder, kun få kilometer fra Odense C.
selskabslokaler til bryllup i odense_allégården_084-M66721
Vælg mellem tre stilfulde landsteder tæt ved Odense C, der alle tilbyder elegante selskabslokaler. Her er det Allégården, hvor du kan invitere op til 120 gæster. Emne nr. 084-M66721

Selskabslokaler til bryllup i Odense

Når du søger stilfulde og charmerende omgivelser til et bryllup er et af de tre skønne landsteder, der er beliggende få kilometer fra centrum af Odense et oplagt valg. I de elegante selskabslokaler er der plads til henholdsvis 60, 70 og 120 gæster - og de store, parklignende haver tilføjer en romantisk atmosfære.

Få overblik over mulighederne på de tre landsteder, og find de helt perfekte selskabslokaler til et bryllup i Odense.

Vær opmærksom på at der på alle tre landsteder kan inviteres flere gæster, end der kan overnatte på selve stedet. Hvis der er behov for overnatning til flere hjælper vi gerne med at finde sommerhuse tæt ved de tre landsteder. Ring til os på 87242251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Enghavegård: Selskabslokale med plads til 60 personer

selskabslokaler i odense c_084-M66720.jpg
Enghavegård: Selskabslokale med plads til 60 personer.

I Marslev venter det elegante landsted Enghavegård, der er beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser. Enghavegård er opført på en stor grund, hvor der bl.a. findes en sø. Et oplagt valg når du er på udkig efter stilfulde og romantiske omgivelser, hvor op til 60 personer kan samles.

Overblik

Sted
Marslev
Overnatning
26 personer
12 soverum
Selskabslokale
Op til 60 personer
Læs mere om Enghavegård

Brydeland: Selskabslokale med plads til 70 personer

lokaler  til bryllup odense_084-M66723
Brydeland: Selskabslokale med plads til 70 personer.

I Åsum finder du det attraktive landsted Brydeland, hvis selskabslokale rummer plads til 70 personer. Brydeland er opført i bindingsværk, der tilfører stedet en elegant, romantisk stemning. Brydeland er opført på en stor, parklignende grund og blev moderniseret i 2010. Et godt valg når du søger elegante omgivelser med plads til at invitere op til 70 gæster.

Overblik

Sted
Åsum
Overnatning
28 personer
10 soverum
Selskabslokale
Op til 70 personer
Læs mere om Brydeland

Allégården: Selskabslokale med plads til 120 personer

selskabslokaler til bryllup i odense_084-M66721
Allégården: Selskabslokale med plads til 120 personer.

Ligeledes i Åsum finder du landstedet Allégården, der tilbyder de største selskabslokaler vi har i Odense. Helt op til 120 gæster kan her samles for at fejre et bryllup i stilfulde og attraktive omgivelser. En stor parklignende grund omgiver Allégården, og fuldender billedet af et landsted, hvor stil, elegance og romantiske omgivelser går op i en højere enhed.

Overblik

Sted
Åsum
Overnatning
42 personer
16 soverum
Selskabslokale
Op til 120 personer
Læs mere om Allégården