Sandormen
Revlingevej 15
9990 Skagen
40305042
Vælg mellem 286 sommerhuse

Grenen er en af Danmarks største naturattraktioner

Grenen er et af landets populæreste udflugtsmål, og den besøges af over 1 mio. gæster årligt. Et besøg på Grenens spids med Sandormen er en spændende og inspirerende tur, hvor du kan få information
om kystliniens forandring og naturens mangfoldigheder.

Grenen er scenen, hvor en fantastisk naturoplevelse udspilles ved en kombination imellem sandet, vandet og det imponerende lys. Grenen er Nordeuropas bedste forårs-træksted for rovfugle.

Er man heldig, kan man ud over hundreder af måger, også opleve de store flyvere – havørn, kongeørn og fiskeørn. Besøget i Skagen fuldendes med en tur i Sandormen til Grenens spids, hvor der også er mulighed for at stå med den ene fod i Skagerrak og den anden i Kattegat.

Ideen med Sandormen, som skulle transportere personer ud til Grenens spids, stammer fra slutningen af 40′erne. På daværende tidspunkt hentede man ral fra Grenen til de mange byggerier, der var kommet i gang efter krigen. De første køretøjer var meget primitive - siden er både vognene og forholdene for chaufførerne blevet en hel del bedre.

Vælg mellem 286 sommerhuse

Andre artikler om Skagen

 • Sommerhus Skagen

  Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
  Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
 • Luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Luksus sommerhus Skagen Nordstrand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Nordstrand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Skagen