Havnerundfart, sejlture på Nordsøen og lystfiskerture

Vi byder dig velkommen om bord på vores nyrenoverede kutter M/S Solea der nu er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af vores dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeriet på Nordsøen.

Vi tilbyder ture af varierende længde, så der er ture som passer til alle, fra de uøvede og børnene til erfarne havfiskere, som skal have stillet eventyrlysten, og har mod på at prøve nye og spændende udfordringer.

Som noget nyt er skibet som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg.

Skibet er udstyret med det nyeste redningsudstyr, og bliver synet hvert år af den danske søfartsstyrelse.

Vores besætning er alle tidligere erhvervsfiskere, med erfaring for livet og arbejdet på havet, de sørger for at der på de længere ture er is ombord til nedkøling af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense og fileteringsborde med rindende vand.

Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord, bliver man sulten eller tørstig kan dette også klares, der sælges, øl, vand, kaffe, the og evt. pølser ombord på turene. Husk selv madpakke / forplejning.

Vælg mellem 2.514 sommerhuse Vælg mellem 3 tilbud

Andre artikler om Hvide Sande

 • Sommerhus Hvide Sande

  Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
  I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
 • Sommerhus Hvide Sande privat Slusen

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Hvide Sande privat Slusen. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Luksus sommerhus Hvide Sande Slusen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Hvide Sande Slusen. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Hvide Sande