Lerchenborg Slot er en storslået oplevelse. Perfekt til bryllup, familietræf, weekendophold, ferie, firmaarrangementer m.m.
Lerchenborg Slot_hovedbygning_084-S90016_lej slot sjælland
Emne nr. 084-S90016

Overblik

Sted:
Kalundborg, Sjælland
Overnatning:
16 personer
8 soverum
Max. antal gæster:
130 personer (50 + 80 i to forskellige lokaler)
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Der er plads til 50 personer i slotscafeen; hvis du ønsker at benytte den til et større arrangement, skal den tillejes til formålet. Der er endvidere mulighed for at tilleje slottets majestætiske riddersal, hvor der kan være op til 80 personer.
Der er mulighed for at arrangere forplejning, såfremt dette ønskes.
Ønsker du at leje slotscafeen eller riddersalen til et større arrangement eller vil du arrangere forplejning?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Lerchenborg Slot blev opført i midten af 1700-tallet og er et - set med danske øjne - enestående eksempel på den barokke byggestil, hvor symmetri spiller en afgørende rolle.

Slottet og parken omkring det er en storslået oplevelse, uanset hvad anledningen til besøget er. Måske vil I gerne have en oplevelse langt ud over det sædvanlige sammen med børn og børnebørn? Måske er du ved at planlægge en tur, hvor I skal afsted sammen med flere sæt venner eller familier?

Det kan også være at du ønsker at holde bryllup i de enestående smukke og romantiske rammer, som Lerchenborg byder på? Eller du er ved at arrangere et større selskab eller et firma arrangement? I alle tilfælde er Lerchenborg et oplagt valg.

Der er plads til 50 personeri slotscafeen; hvis du ønsker at benytte den til et større arrangement, skal den tillejes til formålet. Der er endvidere mulighed for at tilleje slottets majestætiske riddersal, hvor der kan være op til 80 personer. Der er mulighed for at arrangere forplejning, såfremt dette ønskes.
En udflugt til Kalundborg er en oplagt ide, når I vælger at tage på weeekendophold eller miniferie på Lerchenborg Slot. Den ældste del af Kalundborg, ”Højbyen”, er nemlig en af de bedst bevarede middelalderbyer, der findes i Danmark. Og så er der også gode muligheden for shopping og cafebesøg i havnebyen, som får besøg af temmelig mange krydstogtskibe.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 16 personer, der kan overnatte på Lerchenborg Slot. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

Lerchenborg Slot_084-S90016_lej slot sjælland
Lerchenborg Slot_stue_084-S90016_leje af slot sjælland
Lerchenborg Slot_slotscafe_084-S90016_lej et slot sjælland
Læs mere om Lerchenborg Slot og se priser og kalender