Kott Fritid
Kott Fritid
Nørregade 2a
6960 Hvide Sande
97 31 23 41
Vælg mellem 2.870 sommerhuse

Kott Fritid er en stor lystfisker-, jagt- og fritidsbutik, som ligger i Hvide Sande. Butikken forhandler alle produktgrupper indenfor lystfiskeri, samt har et bredt udvalg af jagt- og fritidsbeklædning/tilbehør.

Vi har hele sæsonen igennem et stort udvalg af stænger, hjul og fiskegrej til fersk- og saltvand, ligesom vores jagtafdeling altid indeholder et bredt udvalg af beklædning, luftvåben og tilbehør fra velkendte producenter.

Alt vort personale er aktive lystfiskere og jægere, så deres viden på det pågældende områder er altid meget stor, når fritidsfolket skal hjælpes i butikken.

I skal altid være velkomne til at kontakte os med spørgsmål om det aktuelle fiskeri i området.

Vælg mellem 2.870 sommerhuse

Andre artikler om Hvide Sande

 • Sommerhus Hvide Sande

  Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
  I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
 • Sommerhus Hvide Sande privat Slusen

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Hvide Sande privat Slusen. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Luksus sommerhus Hvide Sande Slusen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Hvide Sande Slusen. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Hvide Sande